User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
119 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Plaka Seçimi Yardım?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KOR iyidir bence sana
    KOR bencede daha iyi
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Emre-G Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KOR iyidir bence sana
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KOR bencede daha iyi
    Gün gelir biri KOR o zaman bir anlamı kalmaz plakanın KRY her yönden en mantıklısı düzden tersten nasıl okursan öyle modeli

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gün gelir biri KOR o zaman bir anlamı kalmaz plakanın KRY her yönden en mantıklısı düzden tersten nasıl okursan öyle modeli
    hahahahaha
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani eğer demezlerse ki; senin buraya kayıtlı bir araban daha var vaaaay seri yapcan herhalde diye..

fazla bir bağış gerekmez kanımca rakamsal da işte sadece 0 ve 1 lerden oluşsa... muhteşem olurdu
    Yok onunla ilgili bir dertleri olacağını sanmıyorum, zira hepsini tek tek kontrol edebilmek gibi bir şansında yok. Benim soyadım 3 harfli. Plakayıda aynı üç harften isteyince pek kaçarım kalmamıştı. Geçen sefer birşey istememişlerdi, ben bir tepsi baklava alıp götürmüştüm. Ama bu sefer amca değişmiş o şekilde olmadı..
    Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı merruse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok onunla ilgili bir dertleri olacağını sanmıyorum, zira hepsini tek tek kontrol edebilmek gibi bir şansında yok. Benim soyadım 3 harfli. Plakayıda aynı üç harften isteyince pek kaçarım kalmamıştı. Geçen sefer birşey istememişlerdi, ben bir tepsi baklava alıp götürmüştüm. Ama bu sefer amca değişmiş o şekilde olmadı..
    amca olunca baklava abi olunca gerek yok kardeş ben alırım kendime baklava

ramazan dolayısı ile o iş şimdilik iptal olur
    Dr.ECU

cery - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34 KIZ 60 olabilir mi
    34 PIT 10
    34 SAL 10
    34 BAL 10
    34 K 0020 filan işte D:
    Clio 2001 1.4 RXT Sold
    Volvo C70 2.3 T5 Sold

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım
    muamelecisiz halletmeye çalışıym ben 87 model araba zorla topladık ettik filan diyerekten
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok geçen sefer birilerinin referansı ile gitmiştik. O nedenle para isteyememişlerdi. Birileri tayip olup başka yere gidince bayıldık. Zaten bu ikinci plaka. Toplamda tane başına 2500 ya düşer. Ben muameleciye para vermediğim için bana plaka başına maliyet 100 lira. O da dert değil. Amca abi mevzuu değil.

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım
    muamelecisiz halletmeye çalışıym ben 87 model araba zorla topladık ettik filan diyerekten
    Zor iş değil zaten. Boşuna muameleciye para bayılma. Randevunu al, gerekli evrakları tamamla gününde git. Yapılacak pek bir iş yok. 100-150 lira para alıyor muameleciler. Çooook meşgul adamlar için belki sorun olmayabilir ama yarım gün izin alabiliyorsan iş yerinden vermeye değecek bir para ceğil bence. Zira yapılan iş gerçekten kofti.. Kağıtları al memura ver. Hepsi bu.. Senin aletin zaten trafikten çekme belgesi cartı curtu vardır. Sana bir ruhsat ve/veya fatura vermiş olmaları lazım. Senin normalden farklı olarak sadece fenni muayene yaptırman gerekecek. Başka bir olayı yok.

Ben polis motorunu aldığımda ruhsat vermişlerdi. Land Rover ları asker sattığı için ruhsatı olmayabilir. Zira onların normalde de ruhsatı yok. Ama her şartta sana sahipliğini ispatlaman için bir belge vermiş olmaları lazım. Onunla halledersin. Tek fark EK1 doldurttuktan sonra o belge ile TUV e gidiip fenni muayene yaptıracaksın ve onu da dosyaya ekleyeceksin. Başka bir numarası yok.

--..-.----.-..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit arabanın satışını tanıdığa verirken şehir dışı olması gerekmiyor mu ? Tekrar satışı üstüne alırken plaka değişicem nasıl deniyor. İlk defa duydum.

Edit: 34 ten tekrar 34 için konuşuyorum.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

barutçu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    34vın s2k
    jet'lerde type-r
    X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
    Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
    Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
    Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
    Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yiğit arabanın satışını tanıdığa verirken şehir dışı olması gerekmiyor mu ? Tekrar satışı üstüne alırken plaka değişicem nasıl deniyor. İlk defa duydum.
    Gerekmiyor. Eğer noterde satış yapılırken plakanın değişmesini istiyorum dersen oturduğunuz yerin bağlı olduğu trafik şubeden yeni plaka veriliyor. O eskidendi..

--..-.----.-..

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerekmiyor. Eğer noterde satış yapılırken plakanın değişmesini istiyorum dersen oturduğunuz yerin bağlı olduğu trafik şubeden yeni plaka veriliyor. O eskidendi..
    Bu gün duyduğum en güzel haber. Demek bu araç alım satım işlerinde işimize yarayan bişi çıktı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya arkadaşlar 34 NA 106 plakası kadıköydeymiş bende oraya baglıyım boşmu diye bakabilirmisiniz
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor iş değil zaten. Boşuna muameleciye para bayılma. Randevunu al, gerekli evrakları tamamla gününde git. Yapılacak pek bir iş yok. 100-150 lira para alıyor muameleciler. Çooook meşgul adamlar için belki sorun olmayabilir ama yarım gün izin alabiliyorsan iş yerinden vermeye değecek bir para ceğil bence. Zira yapılan iş gerçekten kofti.. Kağıtları al memura ver. Hepsi bu.. Senin aletin zaten trafikten çekme belgesi cartı curtu vardır. Sana bir ruhsat ve/veya fatura vermiş olmaları lazım. Senin normalden farklı olarak sadece fenni muayene yaptırman gerekecek. Başka bir olayı yok.

Ben polis motorunu aldığımda ruhsat vermişlerdi. Land Rover ları asker sattığı için ruhsatı olmayabilir. Zira onların normalde de ruhsatı yok. Ama her şartta sana sahipliğini ispatlaman için bir belge vermiş olmaları lazım. Onunla halledersin. Tek fark EK1 doldurttuktan sonra o belge ile TUV e gidiip fenni muayene yaptıracaksın ve onu da dosyaya ekleyeceksin. Başka bir numarası yok.
    aynen dediğin gibi bir evrak verdiler ama anlamadığım olay trafiğe hitaben değil verdikleri evrak, TSE ye hitaben yazılmış...
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

JumboAli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    jap34 alırsan benden baskasına satma sakın arabayı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen dediğin gibi bir evrak verdiler ama anlamadığım olay trafiğe hitaben değil verdikleri evrak, TSE ye hitaben yazılmış...
    Dediğim gibi askeri araçları bilmiyorum. Muhtemelen sendeki defender yerli üretimdir. Dolayısı ile tescil için teknik döküman gerekecek. Ondan dolayı TSE ye hitaben verilmiş olabilir. Her şartta fenni muayeneye gireceksin. Ama onun yanında aracın sana ait olduğunu belirten fatura cart curt birşeyler vermiş olmaları gerekir. Hepsini toplayıp EK1 hazırlıyorsun. Onunla birlikte TUV e gidip fenni muayeneden geçeceksin. Sonrada sıfır arabaya çıkartılırmış gibi trafiğe tescil edilecek senin oyuncak.. Fenni muayeneye giderken çekici kiralaman gerek. Yolda polis falan yakalarsa çok uğraşırsın.

--..-.----.-..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dediğim gibi askeri araçları bilmiyorum. Muhtemelen sendeki defender yerli üretimdir. Dolayısı ile tescil için teknik döküman gerekecek. Ondan dolayı TSE ye hitaben verilmiş olabilir. Her şartta fenni muayeneye gireceksin. Ama onun yanında aracın sana ait olduğunu belirten fatura cart curt birşeyler vermiş olmaları gerekir. Hepsini toplayıp EK1 hazırlıyorsun. Onunla birlikte TUV e gidip fenni muayeneden geçeceksin. Sonrada sıfır arabaya çıkartılırmış gibi trafiğe tescil edilecek senin oyuncak.. Fenni muayeneye giderken çekici kiralaman gerek. Yolda polis falan yakalarsa çok uğraşırsın.
    87 ler ingiliz sonrası yerli abi..
    neyse sıkıntı olan kısı o değil zaten
    fatura da mevcut aynı şekilde tum belgeler ek1le beraber muayeneye çekiciyle, sonra evraklarla trafik tescile plaka değişmesi için. peki ben bu istediğim plakayı almak için araç satışını plaka çıktıktan sonra yapacam o zaman?
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    87 ler ingiliz sonrası yerli abi..
    neyse sıkıntı olan kısı o değil zaten
    fatura da mevcut aynı şekilde tum belgeler ek1le beraber muayeneye çekiciyle, sonra evraklarla trafik tescile plaka değişmesi için. peki ben bu istediğim plakayı almak için araç satışını plaka çıktıktan sonra yapacam o zaman?
    Ne satışı? Sıfırdan plaka çıkartıyorsun. Direk beykozdan çıkart. Neden iki defa para vereceksinki?

--..-.----.-..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)