Yok onunla ilgili bir dertleri olacağını sanmıyorum, zira hepsini tek tek kontrol edebilmek gibi bir şansında yok. Benim soyadım 3 harfli. Plakayıda aynı üç harften isteyince pek kaçarım kalmamıştı. Geçen sefer birşey istememişlerdi, ben bir tepsi baklava alıp götürmüştüm. Ama bu sefer amca değişmiş o şekilde olmadı..![]()
Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami
--..-.----.-..
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
34 KIZ 60 olabilir mi
34 PIT 10
34 SAL 10
34 BAL 10
34 K 0020 filan işte D:
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Yok geçen sefer birilerinin referansı ile gitmiştik. O nedenle para isteyememişlerdi. Birileri tayip olup başka yere gidince bayıldık. Zaten bu ikinci plaka. Toplamda tane başına 2500 ya düşer. Ben muameleciye para vermediğim için bana plaka başına maliyet 100 lira. O da dert değil. Amca abi mevzuu değil.![]()
--..-.----.-..
Zor iş değil zaten. Boşuna muameleciye para bayılma. Randevunu al, gerekli evrakları tamamla gününde git. Yapılacak pek bir iş yok. 100-150 lira para alıyor muameleciler. Çooook meşgul adamlar için belki sorun olmayabilir ama yarım gün izin alabiliyorsan iş yerinden vermeye değecek bir para ceğil bence. Zira yapılan iş gerçekten kofti.. Kağıtları al memura ver. Hepsi bu.. Senin aletin zaten trafikten çekme belgesi cartı curtu vardır. Sana bir ruhsat ve/veya fatura vermiş olmaları lazım. Senin normalden farklı olarak sadece fenni muayene yaptırman gerekecek. Başka bir olayı yok.
Ben polis motorunu aldığımda ruhsat vermişlerdi. Land Rover ları asker sattığı için ruhsatı olmayabilir. Zira onların normalde de ruhsatı yok. Ama her şartta sana sahipliğini ispatlaman için bir belge vermiş olmaları lazım. Onunla halledersin. Tek fark EK1 doldurttuktan sonra o belge ile TUV e gidiip fenni muayene yaptıracaksın ve onu da dosyaya ekleyeceksin. Başka bir numarası yok.
--..-.----.-..
Yiğit arabanın satışını tanıdığa verirken şehir dışı olması gerekmiyor mu ? Tekrar satışı üstüne alırken plaka değişicem nasıl deniyor. İlk defa duydum.
Edit: 34 ten tekrar 34 için konuşuyorum.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
34vın s2k
jet'lerde type-r
X-Trail 2014 1.6 DCI SkyPack
Vw Golf 7 2014 1.4 TSI DSG ComfortLine
Renault Symbol 2014 1.5DCI Joy
Renault Symbol 2012 1.2 Authentique Edition
Fiat Linea 2013 1.3 Multijet Active Plus
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Dediğim gibi askeri araçları bilmiyorum. Muhtemelen sendeki defender yerli üretimdir. Dolayısı ile tescil için teknik döküman gerekecek. Ondan dolayı TSE ye hitaben verilmiş olabilir. Her şartta fenni muayeneye gireceksin. Ama onun yanında aracın sana ait olduğunu belirten fatura cart curt birşeyler vermiş olmaları gerekir. Hepsini toplayıp EK1 hazırlıyorsun. Onunla birlikte TUV e gidip fenni muayeneden geçeceksin. Sonrada sıfır arabaya çıkartılırmış gibi trafiğe tescil edilecek senin oyuncak.. Fenni muayeneye giderken çekici kiralaman gerek. Yolda polis falan yakalarsa çok uğraşırsın.
--..-.----.-..
87 ler ingiliz sonrası yerli abi..
neyse sıkıntı olan kısı o değil zaten
fatura da mevcut aynı şekilde tum belgeler ek1le beraber muayeneye çekiciyle, sonra evraklarla trafik tescile plaka değişmesi için. peki ben bu istediğim plakayı almak için araç satışını plaka çıktıktan sonra yapacam o zaman?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)