saat 21 gibiydi ayberk ibiza cupra II konutkent buffet's ın önünden yararak geçiyordu:D
Printable View
saat 21 gibiydi ayberk ibiza cupra II konutkent buffet's ın önünden yararak geçiyordu:D
işyerim halic köprüsünün orda aksamaları cıkarken denk gelıorum. eee eskı 306 tıcıyz ya hemen bakıoruz :D bende beyaz rocco var bı ara denk gelırsen korna yaparım. bu arada alttakı lınk senın ıcın :)
YouTube - ‪SELİM 306 EGSOZ‬‏
ramo si ve tholl-ga yıı gordum bıraz makaraya yaptık saolsun tolga benı evıme bıraktı :D
bugün vatan caddesinde mor bi fd6 gördüm süperdi :D
o araba çok efsane ya :D milka spec renk var jantlar orjnal ve dore renk boyanmıs aynalar kapı kolları beyaz :D :D
melihin bilo okulun yanında duruyor :D
cihangir öksüz
Tolga Esentepe'yi Etlik Esertepede gördüm :)
s2000 ve arkasındaki yanlayan evoyu gördüm :D Oğuzhan abinin astrasını gördüm galiba içindeki kendi değildi :)
az once bakırkoyde uzerınde gumball 3000 yazan bronz jantlı beyaz leon cupra vardı :
romeo_er2 park halinde görüldü :hehe:
kaplama diye düşünüyorm kendi zevkim olmamıs :D
Gardiyan Ayhan abiyi gördüm 45 saniye sonra istanbul yolundan İsmail Abi geçti pt323 ile
Alican abimle güzel bi sohbet. :)
Dönüşte eyüp tayfadan mavi fiesta. Güney dürüm evinin önünde.
beykoz yaliköyde ske 03 bmw yi gördüm ekeray abinin eski arabayı :)
Rascal, Yekta
34 sos 17 mazda rx8 İzmit sakarya otobanında.
aynı yolda geçen haftada 06 u 0606 z8 gördüm harikaydı.
Sitedenmi acaba arkadaşlar ?
yok alem kafenın onunde park halındeydı henuz yarım saat once yıne gordum yesılkoyde 2 leon bıtane ıbıza csz plaka arka arkaya gectınız aayrıca yesılkoyde grı clıo rs bıde grı honda s2000 park halında marmarısın onunde duruyordu ayrıca typer mı anlamam hhh plaka grı honda :=)
Cihangir Öksüz, Yesilköy.
Yesiköy Manzaranın orda da aksam 5 gibi Emre Şenerin Ventoyu gördüm bayıldım ;)
7. caddede TolgaEsentepe görüldü sarıldık kucaklaştık vedalaştık :hehe: bir kaç saat sonra beşevler bpde geri karşılaştık ne illet birisi
Sabahın korunde Cumhur @ bakırköy..
34 THF 65 Kırmızı S2000
bahçeşehir ıspartakule mevkii'nde görülmüştür sahibi buradan mıdır ?