106 fatih e gelmiş sanırım çok görülüyor :D
dün akşam bakırköyde eser ayvaz
fatihde de ss 306 ı gördük park halinde
Printable View
Realden donerken focus emreyi gordum portbagaj guzel olmus butun kirmizilarda gecti:D
Bende bebekde sesler duydum ama. Vardı baya kişi. :D O nasıl trafiktir ya.
Birini fotoladım.
http://i51.tinypic.com/2vuejhh.jpg
sanırım önce şafak abiyi ve s2000'i(emin olamadım) sonrada eminimki 3 defa murat abiyi gördüm.
ak vtec
yiğit y fiesta
yiğit 13vereyim fiestaya:D
ahmet yılmazı suh corsa ile gazi nin girişinde gördüm karşı şeriddeydi :) bide beşiktaş tesisleri önünde jad dı sanrım karşı yoldan geçerken gördm siyah kaputlu kırmızı typer 5 civarı
39ss 306 gördüm eyüpte alicandı sanırım :)
Akşam Mineseradan inişte önce Al Vti biraz sonrasındada R Type-R görüldü ufak ufak iniyodu ikiside
2 gündür sekteye uğramadan alp2 abi:D
pazar sabah 6-7 gibi havalimanı yolunda mavi bir punto gördüm sanırım Dragger in aracıydı.
JOB type-r b.başı aslı böreğe bildiğin abone oldu:D
39ss plakalı 306 gti o nasıl bı egsoz sesi öle :D
bende dün fenerde mur99
caddedede bi tane 07 plaka kırmızı f430un içinde iki tane hatun gördüm şaşırdım:)
emg astra opel tech de, ruudvan ışıklarda esnerken:) görüldü
dun aksam sanaıden cıkarken ramo si ve saz ekıbını gordum tuner faruk zurna la eşlık edıyordu :D
Galiba cok geziyorum bu ara :D
Dragger
saat 5 gibi ruh czt çukurambar...
geçen hafta içi hangi gün olduğunu hatırlamıyorum avcılar metrobüsün orda yanyolda corsa sport duruyordu sanırım BOB du :)
dünde beylikdüzünde GKR bravoyla karşılaştık :)
öksüz kardeşler floryada atmışlar arkaya çilçil bbsleri geziyorlardı :d
Burdan mi bilmiyorum ama surekli Basaksehir'de YH plaka beyaz evo x goruyorum . Ara sira da su s2k'yi goruyorum
http://img847.imageshack.us/img847/9...1106062037.jpg
şarköyde dip basık civic2 gördüm 59 plaka forumdanmı bilmiorum ama baya kesiştik :D birine benzetti heralde :D bugünde e5 te beyaz 207rc gördüm beylikdüzünden çıktı haramidere sanayiye girdi. egsoz sesi çok iyiydi.
azizin scrocooyu gördm b.evlerde korna yaptım :i) dönüşte azizn arabasının yerinde bir leon vardı gumball 3000 stckerli :D bizdenmidir
az önce burdan bir evo6 tme geçti gümüş gri renkte zaten az olan bir araç sesinden ve gidişinden(maşallah evdeki camlar titredi) belli olacağı üzere kendisi burdan birisi.Saygılar..
az önce bakkaldan sigara alırkene sus 58 geçti rampada bayılıyo gibiydi :D