valla hereke de o kadar çok araç görüyorum ki hangisini yazsam bilemedim :) ama en güzeli 34 CNR plaka air scirocco idi :) birde 41 HR civic var 1.4 sedan maşallah egzoz fena :)
Printable View
valla hereke de o kadar çok araç görüyorum ki hangisini yazsam bilemedim :) ama en güzeli 34 CNR plaka air scirocco idi :) birde 41 HR civic var 1.4 sedan maşallah egzoz fena :)
forumdanmıdır bilmiyorum ama sefaköy city bahçe önünde kaplamalı typer güzeldi rengini tam çıkaramadım mat bakır gibi:D
DRG typer erkan abinin aracı, florya sanayide kaplamacı kendisi :D foruma üye değil sanırım
Sabah Soğanlıkta FD plaka siyah evo6 gördüm burdanmı değilmi bilmiyorm ama hiç konusuna falan denk gelmedim :D
Akıllı bıdık c2 sanırım işyerinin önündeydi. Tenekeler takılıydı. Güzel araba :D
Sabah obez clio rs sefaköy de esti gitti.. sahibi burdaysa arkasından çuffflayan corsa bendim :D
Czt ile onur abiyi gördüm autojoyda
E6 Gaziosmanpaşa tayfası uzuyor yine :)
Park caddesinde eyz plakalı Beyaz Fiesta görüldü dumanladı arkasından basalım dedik :D nereye gitti bulamadık :) sahibi forumdan birimi bilmiyorum aracın cok tatlı bir yürür sesi var
dün kırmızı bir S3 ile gazladık sahibi burada mı acaba pek gitmiyor gibi geldi arabası :D
Maltepe sahilde JF s2000, JP nissan 200sx görüldü :) MaşALLAH araçlarınıza...
Ja 760 siyah corsa sayfadansa an itibariyle yasilkoyde görülmüştür sesi gayet iyi
hasköy'de bir sürü m3 görüldü. rahmi koç müzesinde toplanmışlardı.
Anıl Tığlı , Azam Ayçiçek , zıpzıp , Bartu Basot
fotıgraf çektik biraz