bugün şaşmazda gri bir s2k gördüm ama plakasını göremedim full stockdu
Printable View
bugün şaşmazda gri bir s2k gördüm ama plakasını göremedim full stockdu
Bu gün 10 sıralarında merterde siyah bi gc8le halicin bitimine kadar güzel bi trafik yaptık burdansa selam :) ve 20 dk önce maslak opetin orda fosforlu sarı tt görüldü.
35 di vede sti kanadı yoktu
Saat 1 gibi bostancıda 34As plaka a6 avantı gördüm..
Çok güzel duruyordu..
42 an plaka vti dün akşam dükkanımın önünden geçti baya güzel duruyodu maşallah
Bu olsa gerek
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29565433/detay
babam söyledi ama paylaşayım dedim :) istanbul dolaylarında kırmızı typer görmüş baya bi eksoz ve güç gösterisi yapmış...Baya iyi uzuyodu diyor :D plakayı hatırlayamadı ama büyük ihtimalle TT üyesidir...
HKA 49 Type-R Maltepe sahilde kulaklarımızın pasını siliyor
şimdi önümden 207rc geçti yaylaya doğru carrefour un oradan sanırım lowrider dı hızlıydı tam göremedim :D
22 KA ... Plakalı Honda Civic Sedan Soğanlık Caddede 2 Kere önümden geçti birinde ışıklarda tesisat açıktı diğerinde ise gazlıyodu minübüsçü dur kalk yaptığından caddede dar olduğundan dolayı yetişemedim
Ataköy sahilde eot 91 s2k maşallahı vardı
TT ile bende gece levent sariyer yaptim gecen hafta, ben maslak duzluk isiklarda kalinca ilerde yavaslamisti sağolsun,bende isiklara kalmadan beklemistim iyi niyetli cikti oda tekrar bastik keyif aldim.sahile inen yokusta defalarca arkayı yanima almama rağmen hic cekinmedim onumde abez bisey yapmayarak(ani fren vs.) guven verdi sonunda tunele baglandi :)
sabah 01 bez fn2 gördüm a.zade sapağndan cıktı aynadan cok güzel gözüküyordu buradansa maşallah aracına
3 gündür cerrahpaşanın otoparkında iş bankasının arkasında park halinde 207 rc lemans görüyorum burdansa selam.birde ptesi günü akşam 11 falandı kocamustafapaşanın çarşı içinde airmasslı gri EG si gördüm burdandı herhalde :)
34 RS 191 octavia rs atalar alt geçitte görüldü sonrasnda gazladı