Cansın Polo Gti maltepe sahilde görüldü.
Printable View
Cansın Polo Gti maltepe sahilde görüldü.
34zsp95 mavi 306 gti az önce s virajindaa görüldü
Dün akşam üstü esenyurt dod servis otoparkında yerle bir siyah bi jetta , akabinde servise giren bi tane de porsche jantlı gri boyasız tampon kırmızı gövde bi jetta gördüm.ben servisten leonu alıyordum o esnada.Bizden midir değilmidir bilemediğim için bakıp geçtim direkt.Sitedenmi acaba sahipleri?
ZY kırmızı corsa karadeniz cad. sık sık görüyorum, sitedeki ZiYa corsa mıdır acaba?
Turkiyenin ilk r8 kazasida an itibariyle yesilkode oldu sanirim. Bitane cla arkadan carpmisti. Sanki forumdaydi cla yanlis hatirlamiyorsam
Dün gördüğüm r8 olmasın :o
06 dm s2000 i park caddesinde gördüm 28.12
Dragger'in eski Ceed Bahcesehir'de park halinde goruldu.
bakırkoyde 4 tane s2000 gordum 5er dk arayla bu gece yetti bana :D
VSL
AYR
EK plakalı
4. hatırlayamadım
sarıyer tünelde airmass lı beyaz bi integra gördüm 06 plakalı dikizde görmeden sesini duydum maşallah kafamı çıkarttım arkama bakıodum o derece merak ettim o ses kimden geliyo diye :D
06rız plaka gri hb vti buradanmı ?
mesea plazada goruldu
Caddebostanda murat abi goruldu 458 ile
2 haftadır c.tesi akşamları ice supra cüneyt abiyi görüyorum geçen hafta taksimdeki otoparkta karşısındaydım dünde yaya olarak yanından geçtim caddebostanda :)
Bir de yine caddebostanda teyzeden bal köpüğü rengi H plaka 106 gti gördüm maşallah harika duruyodu.
Bugünde kızkulesinde gh idi sanıyorm plakası sedan kırmızı vtec gördüm park halinde.
Az önce sefaköy armoni park önünde LowRider 207nin önünden geçtim yaya olarak selam verdim ama görmedi sanırım :D