ut plakalı, arkasında maalesef ledler olan turuncu meg rs burdanmı acaba, kartal sanayide görüyorum sürekli :)
Printable View
ut plakalı, arkasında maalesef ledler olan turuncu meg rs burdanmı acaba, kartal sanayide görüyorum sürekli :)
Saat 9 10 sıralarında ygtrn Forester Bilecikte görüldü sanırım oydu :)
Aksam 6 6.30 gibi Etlik Antares yolunda 07 K plaka S2000 burdan mi ? Araç çok güzel sesi de hoş ama o yol zaten mimli artık o kadar basmaya gerek yok bence ;)
2 gün önce şaşmazda eski aracım bn corsayı gördüm
Evet arkadasimin arabasi oda kartal sanayide o ledleri sökturucem ona merak etme :)Alıntı:
ut plakalı, arkasında maalesef ledler olan turuncu meg rs burdanmı acaba, kartal sanayide görüyorum sürekli
Meşrutiyet caddesinde 35 AH XXXX plakalı beyaz sikibin görüldü
batucan'ın mavi 1.6tdi polosu 3.sanayide vay be dedirtti :)
Dün akşam üstü sbl 306gtı a basın ekspress de selam veren bendim :D maşallah
Dün akşam istinye tarafında 26 B plakalı corsasıyla Mert görüldü.
sabah 07 s plaka kırmızı corsa sağlam basıktı ayrıca kadın kullanıyordu :D bu ara çok denk geliyor basık araba kadın şöför kombinasyonu
şirokkocular toplanmış panora tepede bir sürü vardı :)
beyaz Toyota Starlet bizden mi boost project sticker lı nm yada nh olabilir plakası çok tatlı maşallah :)
Aynen kardesim hasan abinin oglu sinan srs airbagdaAlıntı:
bizim tanıdık galiba abi, airbagcide muhasebeciymiş ve bizim parçacı hasan abinin oğluymuş led ler i söktürün bencede RS in ruhunu
Aynen plakasi degisti dv nin ut oldu bizde o iki plastik parcayi ariyoruz bulunca sokucez :))Alıntı:
Arkadaki 2 plastik parçayı temin ederseniz sökün, ben denedim zamanında plaka değişmiş sanırım dv'nin