ut plakalı, arkasında maalesef ledler olan turuncu meg rs burdanmı acaba, kartal sanayide görüyorum sürekli![]()
ut plakalı, arkasında maalesef ledler olan turuncu meg rs burdanmı acaba, kartal sanayide görüyorum sürekli![]()
AKKAYA OTOMOTİV KAPORTA&BOYA SERVİSİ
İstanbul / Kartal
Aksam 6 6.30 gibi Etlik Antares yolunda 07 K plaka S2000 burdan mi ? Araç çok güzel sesi de hoş ama o yol zaten mimli artık o kadar basmaya gerek yok bence![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
Evet arkadasimin arabasi oda kartal sanayide o ledleri sökturucem ona merak etmeut plakalı, arkasında maalesef ledler olan turuncu meg rs burdanmı acaba, kartal sanayide görüyorum sürekli![]()
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
batucan'ın mavi 1.6tdi polosu 3.sanayide vay be dedirtti![]()
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
sabah 07 s plaka kırmızı corsa sağlam basıktı ayrıca kadın kullanıyordubu ara çok denk geliyor basık araba kadın şöför kombinasyonu
beyaz Toyota Starlet bizden mi boost project sticker lı nm yada nh olabilir plakası çok tatlı maşallah![]()
Aynen kardesim hasan abinin oglu sinan srs airbagdabizim tanıdık galiba abi, airbagcide muhasebeciymiş ve bizim parçacı hasan abinin oğluymuş led ler i söktürün bencede RS in ruhunu
Aynen plakasi degisti dv nin ut oldu bizde o iki plastik parcayi ariyoruz bulunca sokucezArkadaki 2 plastik parçayı temin ederseniz sökün, ben denedim zamanında plaka değişmiş sanırım dv'nin)
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)