Sus plakaydı sanırım siyah s2000 atakum-atakent sahilde görüldü.Plakası tamponun sağında takılıydı.Eve yetişmemiz gerektiğinden sohbet edemedim.Burdansa selamlar.Araç sahibi atakum'da oturuyorsa beni bi akşam 5 dakikalığına gezdirirse sevinirim![]()
![]()
Sus plakaydı sanırım siyah s2000 atakum-atakent sahilde görüldü.Plakası tamponun sağında takılıydı.Eve yetişmemiz gerektiğinden sohbet edemedim.Burdansa selamlar.Araç sahibi atakum'da oturuyorsa beni bi akşam 5 dakikalığına gezdirirse sevinirim![]()
![]()
Orhan Guney rc akdeniz caddesinde skodanin onunde goruldu , iceri girip selam verecektim pantolonuma kahve dokuldugu icin giremedim lekeli lekeli![]()
hep yazıcam unutuyorum,
geçenlerde kırmızı rx8 geçti bizim oralardan sarı jantlı, dtm kanatlı falan.
Sesi çok güzeldi, hafifte gazladı, sanırım Antalya'ya kadar bu şekilde gitmiştir![]()
Dün gece eskişehir yolunda bi ibiza cupra ve Mini yarışıyodu. Yol aşırı kalabalıktı oldukça gereksizdi
Dun keciorende mat sari golf gti gordum. İcinde orta yasli biri vardi.
Dün Faruk_vtec e dukkan ziyareti yapıldı esnaflığını konuşturdu yine.
low&slow ile gazlandı (daha dogrusu o gazladı biz ailecek izledik)
Yarım saat önce KE plaka Typer Acemler de goruldu.Bursa nın hızlılarına yabancıyım,baktım,buradanmış.. Selamlar..![]()
Antalya da tatilde olan bi arkadaşım gri bi hb focusla kalkış yapmışlar dizel clio sümbülle. plakasını alamadım ama gri hb focustu blow of falan vardı dedi. burdansa selamlar telefonda anlata anlata bitiremedi![]()
Cumartesi,istabulyolu TKS plaka CLA,dün gece plakasini alamadım siyah yada lacivert e39 çevreyolu ümitköyden eryamana kadar ikisiylede gazladık biraz buradanlarsa selamlar.
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)