Blt plaka kırmızı ibiza görüldü. 1-2 saat önce havaalanı yolunda![]()
Bursa bulvar da 77 plaka air scirocco , yine bulvarin oralarda biyerde 06 eg plaka dr ecu strickerli tampon portlu beyaz eg goruldu. Eg ye birkac kere korna calindi…
ataköy 4.kısımda mavi renk 2014 golf r gördüm , daha doğrusu hep görüyordum ancak sonradan farkettim R olduğunu![]()
Az once cakirlardan cevre yoluna cikan beyaz legacy gordum. Yaninda yazilar gordum sesi fenaydi. Siteden midir acaba
Geçen gün karabağlar ışıklardayım, aynaya bi baktım casss cuss ederek bişey geçti, AR Kangoo![]()
![]()
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
soğanlıkta siyah evo6 görüyorum arka kanadı sökmüşpolislerdenmi sıkıntı oldu acaba..yoksa lancer diye milletemi yediriyor
![]()
2000 A3 8L
RS plakalı megane rs çalışır da görüldü. DR rs6 yı Altunizade'de gördüm elim ayağım boşaldı maşallah![]()
Dikmen caddesinde gazlayan siyah gtr sahibini tanıyan bilen var mı ? Amacı ne bu adamın ?
Eyvallah skyline dır sesi güzeldir vs. ama gecenin 2 sinde milleti yatağından kaldırmaya hakkı yok. Cidden kulak tırmalayan ve yüksel desibelli sesi var.
Eşim de ben de yataktan fırladık. Defol git çevre yoluna ne *** yiyorsan orda ye beyin yoksunu.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)