gry 10 plakalı rocco alibeyköydeki sütlü mısırın oralarda bir lastikcinin
Printable View
10 değil :) 85 kırmızı olan
Aslanı gördüm fındıklı parkında aranıyodu :)
biraz önce sahilden hakovettenin arabanın aynısı geçti oda olabilir :D bu arada SRK10 plaka bi bmw gördüm m paket yeni kasa 5 serisi içim gitmedi değil :D
serkan ne iş yapıosun sen bilader geze geze :D
emre coğu önümden geçiyor öyle diyim :D sanada sabahları ydaa 4 civarı denk geliyordk okul bitti işe cok erken gitmince denk gelemiyorz :D
bi akşam geliriz :) ventoyu görük srk yı gösterizi :D :D
Lagunalı Muratcanı gördüm en son :) Ben artık bisiklet ve paten ile seyahat ettiğimden hepten görülmez oldum :D
Emreşeneri gördüm :D
romeonun araba beşevlerde cadde üstünde duruyordu
rudvan ome_rs gks typer köprü yolndada dragger görüldü
omer cok hızlıyım ondan olsa gerek :p
yol bize acık gibiyidi az trafik vardı bide goksel abinin peşine takılınca haliyle normalden hızlı geldm :)
AvcI suat'IN 19" Motegi Racing jantlı Forester'înı gördüm ETLİK de ;)
SRK 57 görüldü incirli caddesinde :) az önce saat 8.30 gibi. karşı şeritte motorlaydım serkan abi son anda farkettim kornaya basamadım :D
Beyaz GN fd6 ve kırmızı EK fd6 görüldü .
Editt.....
AreN ysl35 le nisantasi kirintinin onunde gazladi bidaha gazlarsa mekan bosalicak hep goruyorum ama bu sefer hakkini verdi masallahlik tok bi sesi var :D
Sekolive
gry 85 rocco m.bey gişeler.. Maşallah...
E-5 avcılar istikametinde gb plakalı beyaz german styla polo yu gordum :D
2 gündür SUS s2k onurcanı görüyorum kumburgaz-mimaroba orası paso yanlıyor :)
gunde minimum 3 max 500 - 750 ye kadar degisen bi scala ile uzun zamandir herkesleri yavas yavas goruyorum :D
Bugun gorduklerim bende kalsin suan konuyu okuyan dj hellifelliyi gormeyeli baya oldu kiricam kafasini :D
dün gece saat 2de tunalı hilmide apaçilerin kralı suat göker kardeşimizi gördük selamımızı verdik
suaD (suat) göker... | Facebook
:hehe: :D:D:D
KVB görüldü selam verildi :)
dün balkon cafenin önünde bi s2k gördüm de plakayı hatırlayamadım :D
az önce başkent sanayide nazmitocak karnını doyururken, rserdi yağ değiştirirken görüldü :D
12.30 gbi hasanpaşada alr fn2 type r ı gördüm park halinde sabahta s.çeşmede park halinde kırmızı s2000 plakayı göremedim...
öglen gibi BOB corsa taksımden aşagı süzülüyodu :)
anilkarakaya görüldü korna çalındı itina ile görmedi yine küçükköy-dereyolunda :D