frid ome_rs (racer) vtec manıac asmısınsan
Printable View
frid ome_rs (racer) vtec manıac asmısınsan
c.tesi akşam üstü silivri gişelerde ottoman typer :) u dönüşü yaptı aksiyon bekledim olmadı :)
kumbağ'da ZEN rocco dip basık park halinde duruyordu :)
34 zan 74 fn2 marmara forumda duruyodu yanında guzel bı coper s vardı :)
ZaN 74 filtresiyle kendisini görmemizi sağladı :)
cuma aksamı Dr.ecu yu temde gordum arkasında apacilik yaptım :D
maxiwos oguzhanı gördüm 4 kişi yüklenmişler gidiyorlardı :D
Dün kartal sahilde RED 11 Kırmızı S2000 i gördüm harbiden ateş ediyor yani :)
Cufu bende gordum fenerde yine sol kol disardaydi :D
cuf u bende gördüm dün karşıda:D
eser ayvaz :D
beylikdüzü'nden E5'e çıkarken ZN plaka beyaz turbo teg görüldü sabah 1030 civarıydı bizden midir?
Saati tam olarak hatırlamıyorum. İstinye bayırını çıktık birlikte. Daha doğrusu o kapatınca öne geçti. 106tıydı. Plakasını hatırlamıyorum, arka camında quiksilver yazıyordu :) bizden midir acaba ?
Bu arada benim altımda da, gri tipo 1.4 vardı. Abimiz görürse mesajı hatırlar diye tahmin ediyorum :)
Hergun bostanci koprusunun altindaki lastikcinin onunde 2 tane civic goruyorum citirdan basik..
cumartesi akşam mecidiyeköy e5 te 3 s2000 gördüm , biri kırmızı diğeri siyah diğerini tam seçemedim.Günahlarını almayayım ben gördüğümde tehlikeki bi kullanım söz konusu değildi ama bikaç km sonra haliç bitiminde bi kaza oldu çıtırdan.Bi r9 bi c serisi....S2000 leri görüp gaza geldiler muhtemelen.
Bu bünde beylikdüzü kavaklıs ahilde keskin kt1 li bi typeR gördüm siyah.
aynen aynen o saatlerde , Ankaradan gelip Şişli etfale uğradım , baba ufak bi operasyon geçirmiş bizden habersiz ,,, onu görüp beylikdüzüne geçiyodum ,,,
insan istesede istemesede alakalı olabiliyor bazen.iki üç araç aynı aynda gazlamaya görsün , peşinden ne ticariler ne symboller yetişmeye çalışıyo alakasız...Arkadan sakin sakin izleyince daha iyi farkediyor insan:D
Kuk cupra maskodan asagiya dogru iniyodu
kor plakalı e36 m3 gördum levennte en iyi e46dan bile iyi duruyordu müzelik diyebilirim
Kankam hakanı nasıl unutursunuz ya o gecenin yıldızıydı kardeşim benim e46 vd m3 beyaz....kıng yani okadar diyorum nokta ...yolun sonu kardeşim benim 1 yan,2 yan,3 ya...4 yol bitti :)))))
Roll gecesinden aldigim haberlerden sora hakani gordum bi bugun masallah vd m3 10 olmus gidisiylede tastiklemis zaten hizliii:) yan yan yannnn:)
Gecen gun bahcelıewlerde gordum 100 kere maşallah o nasıl bı E46 M3 tür arkadaş :) acayip bi basık tam germen style bi alet gercekten hakan biliyosun kardeşm sen bu işi helal :)
bbs li beetle ı gördüm kozanın ordan köprüye çıkıyordu.
kırmızı vf plaka integra gördüm.öndeki magirus style sisler olmamış.
caddeden dönerken de 2 typer , arkalarından da 2 s2000 bir 106 sıkıyodu.fena gösteriydi.
az önce MTH 16ydı sanırım plakası tam bakamadım ama hardtoplı füme bir s2000 ataköyde gördüm sesi harikaa :)
ne kol warmış bende arkadaş :p
her yerdeyim :) salı akşamıda yeşilköy semalarında olucam :) sonraki hafta uzun bi süre görülemeyebilirim :) boya şekli.
knka bilsem daha önce alırdım bugeye.. iyi dikkat çekio, polis konusunda rahatım çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamadım :) dövmeler bukalemun gibi her arabaya uyum sağlıo :)
tamamdır şimdi hatırladım :)
son zamanlarda eyüpten yukarı çıkarken şirketin yakınlarında sol tarafta tente altında bir ae86 görüyorum , henüz toplanmaya başlamamışlar
var mı bilgisi olan? servisten inip foto çekecem artık fena merak etmeye başladım
dedim gider bir iki güne , yok , haftalardır orada...
34ysf44 3.20D idi sanırım dün akşam bahçelievler-topkapı arasında gördüm fena sıkıyordu :) arkada sıkıştıran vardı galiba :) maşallah arkadaşa...