yanında biri vardı teybi kurcalıyordun zaten ışıklarda karşılıklı bekliyorduk :)
Printable View
yanında biri vardı teybi kurcalıyordun zaten ışıklarda karşılıklı bekliyorduk :)
çok geçmiş olsun bir dahakine üstüne kırarım :D :hehe:
RUD Czt Park caddesinde goruldu
JUM33 FN2 Kopruye dogru giderken goruldu .
emreyı gordum corsa opc le temde telde konusuyordu sonra rollıng yaptık benı gectı :D
06 E 2000 plakalı siyah s2k 3 gündür ankaranın her yerinde karşıma çıkıyor :hehe: ilk defa bu kadar çok dolaşan bir s2k gördüm
akşam 7. caddede fatiii görüldü bir tane mercedesciyle tartışıyordu :hehe:
kırmızı bbsli poloyu gördüm bahçenin önünde az ilerde bob' corsayı gördüm emre peşekersoy eser ayvaz crc garage ramazan daha vv2001 onur daha bir sürü adam :D
Dün maslak sanayide YGZ Typer - Ottoman Typer - Dr.Ecu Scirocco ,
Yeşilköyde MAF10 s2000 ve SNR46 plaka sarı 106gti görüldü. 106gti'ın şöförü alkollüydü sanırım aracı bağlıyordu polis tek elindede cep telefonu şöförü videoya çekiyordu :D
Dün gece kumburgaz hareketliydi :)
az önce küçük çamlıca bilfen önünden geçen BUM s2000 görüldü maşallah diyorum tek kelime:)
biri allah rızası için nolur gitsin garajda yatan arabamı görsün benim adıma ya daha 60 gün var onu görmeme :D
dün emirganda ciddi anlamda bayandan fn2 gördüm gri s plaka :) cok güzeldi griside fotoladım arabayı park halindeyken atarım birazdan :D
anahtar balkona açılan kapıdan içeri girince hemen masanın yanında :D techturkey anahtarlığı ve remove before flight anahtarlığı takılı halde duruyor :D
dün gece Avcı Suat abi, DoğukanB, AhmetKadir, Rol vtec Kerem, Turbo vtec ramazan, Turbo fd2 görüldü gazlandı :)
Dün akşam sanırım romeo_er2 nickli üyeye ait puntoyu gördüm. a4 kapısından çıkıp çamlık siteside doğru döndü :)
AB plakali siyah seat leon cupra mavi siyah ve beyaz S2000 çinarcikta görüldü.sanirsam bazilari TT üye olmasi lazim.
eskişehir yolunda RS 600 audi görüldü gazlandı :) ama ne fayda
fat subaruyu gördüm haliç köprüsü üzerinde.
bugün yine olgar abinin aracı gördüm vın 08 aynı yerinde yatıyodu(atakent ışıklara gelmeden,evinin önüymüş sanırım) :D
35 CUF plakalı Subaru gordm, Meguiarsta
Tunc'u karsi seritte gordum bugun ben Kurucesme'den Sariyer'e dogru sahilyolundan giderken , korna caldim da sallamadi :p
Sariyer'de 34 AC 106 plaka 106 GTi ve Olgar, 335i ile yanimdan gecti
9 civarı tem de mat sarı megan cup Jem goruldu.
zm clio rs görüldü
puk 05 plakalı vti goruldu gri sedan ufak bı saka yaptım ona acaba sıteden mı ?
http://hizliupload.com/img/92767542106882984400.jpg
akşam üstü beykent ovalı nın önünde park halindeydi maşallahı vardı
HKS s14 mersin sahil yolunda görüldü, çevre yoluna kadar takip edildi ama dizel fiestayla yetişilemedi.. :D