Bi beni görmüyo kimse :D
Printable View
Bi beni görmüyo kimse :D
Maltepe sahilde sarı EZL plaka Civic gördüm ama Type-R mıydı Sport'muydu çözemedim..
emre doğrudur :D
ezl sport sarı renk :)
Siyah e30 m3 gördüm çok güzeldi :)
dün çengelköyde VTC 30 s2000 görüldü birde beyaz fn2 jum 83 dü sonu galıba typer görüldü:)
Baturalp RS servisin önünde görüldü
bt 990 plaka beyaz fiesta burdanmıdır bizden birimidir acaba ? :)
dün bahçelievler floryaya mevzuya geldiler :D
Çarşamba günü GCN Ventoyu gordum uzunyusuf karakolunun karşısında yatıyodu :)
Cuma günü VV2001 106 Incırlıden ofısın onunden gectı.
Dragger Yavuz Abinin gazimizle ilgili açtığı konuyu okurken ofisin önünden Puntosuyla geçti şaşırdım :)
kırmızı bir colt czt gördüm.. saçları uzundu.. çok güzel bir bayandı :D
benim jeepimi gören olmamış hiç :D hergün avcılar fatih arası gidip geliyo sahilden babayla :) bu haftada kumburgaza gk 3286 siyah 4x4 swift :D
34GC0001 vW passat 1.8T görüldü şirinevlerde öğlen 1 gibi
Foto Alıntıdır :)
http://www.turbofsi.net/forum/member...-eski-hali.jpg
YGT s2000 görüldü :)
Basaksehir tarafinda oturan sari oz jantli beyaz evo x burdan mi acaba ? Bugun yanimda gaza oturdu moral falan kalmadi da bi tesekkur edicem kendisine :D
Kingpin goruldu selam verıldı :)
EBF 34 plakalı S2000'ni gördüm Bakırköy'de bizden midir bilmiyorum..
34 SS 602(rakam yanlis olabilir ama 3 basamakti) plakali siyah eski kasa Mercedes CLK tanidik midir? Gordugum yerde elini *****am, cok iyi gidiyordu masallah :D Istanbul'a girer girmez moral bozdu.
dün akşam beylikdüzü gürpınardan çıkarken kırmızı bi s2000 gördüm bodykit felan vardı plakayı hatırlamıyorum sitedenmidir acaba
SRK laguna da yay mı var yaw yoksa lagunalar dogustanmı öle aşağıdalar ?
hangsini yazsam çok apachi gördüm :D bide gry tt gks fn2 typer ayf tt sohbet muhabbet gazlama=)
Kumburgaz keyif orda bircok arac gordum sciroccolar fln vardi birde kirmizi golf gti vardi berbr ciktik uzadi gitti sanrsam 35 plakydi siteye uyemi blmym
he bir dee KNG 77'yi bu gece TEM'de gordum Kavacik'a gelmeden az once, basiklik ve tamponlar iyi de cakma f1 cakar ve jantlar, kaplama falan kotu duruyor :(
c.tesi sabah emresener ' di sanırım DR 9113 Yeşilköyden ataköye kadar peşpeşe geçtik :) siyah mat siyah scooter wardı bende kornaya bastım yanından geçerken. İncirli köprüsünün üstünde EFG 17 görüldü mavi corsa karşıdan geçiodum kornaya bastım ama bakmadı. DY clioyu gördüm medicana hastanesinin önünde.
c.tesi akşam YMK 61 astra Gumball Leon Gun plakaydı sanırım. Onun hemen önünde BY palio BBS jantlı olan. @Yeşilköy.
@ TZ corsa soğanlı meydanda samet abi selam verdim sonradan tanıdın :))
dun besıktasta 3 kere turuncu kaplamalı olan cıvıc 1.4 is i gördüm masallah cok guzel duruyodu :D