kaza bu mu ?
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3366163_n.jpg
bu arada bende mimarobadayım ama allaha şükür kazam yok. aman allah korusun.
Printable View
kaza bu mu ?
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3366163_n.jpg
bu arada bende mimarobadayım ama allaha şükür kazam yok. aman allah korusun.
2 gündür beşiktaşta kapısının önünde hm 362 siyah s2000 i görüyorum bebek gibi duruyor maşallah :)
kasap erayı gördüm bugün fevzi çakmakta :)
Bebekte Miami Tayfun abiyi gördüm sanırım yada bana öyle geldi :D
34 ANL 12 Yeşilpınarda gördüm doğru mudur?
Beyaz ZL jetta dun sultanahmette ayasofyanin ordaki otoparkta park halinde gordum sanki arac yukselmisti...
Görmedim valla Serkan müzik çalıyor olabilir yada yola kitlenmiş olabilirim çukur, tümsek, logar kapağı radarlarından :)
olm fotoğrafı görünce jantlar gözümde canlanmadı bi an sen sandım yemin ederim Allah korusun ya arkadaşa da büyük geçmiş olsun umarım kendisinde birşey yoktur.
yok kanka değili ama buralarda 2 rs daha vara 1i beyaz 1 tanede siyah bende görüyordum. ama kaza anını görmedim biyerden geçti elime resimler.
inş kimseye bişi olmamıştır aracın kokpit sağlam görünüyor. ama o araç perte gider orası kesin gibi görünüyor bakınca.
Tarıkı gördüm bizim alt gecitte dizmişler sıra sıra poloları foto cekiyolardı tarık tanımadı gencleşsin dedi sevindim ahahahha :)
istanbul içi 250km yol yaptım kimseyi görmedim :D
Tam farkedemedim abi karşı şeritteydik son anda fark ettim saat 12 gibiydi dedim bide o değilse telefonla arayıp rahatsız etmiyim :)
Aynen bende geçen gün Büyükçekmecede gördüm yükselmişti ama R8 jantlarıyla gerçekten çok güzel duruyor:icon_tup:
shu plaka corolla z.burnunda görüldü
35 AD 4950 Bmw E21 Dün 18:30 gibi Altınyol da görüldü. orta şeritte kendince takılıyordu ;)
KV661 Kıvanç abi görüldü
sabah uz 106 Ercan abi davutpaşa yolundan otogar istikametinde 3 araç önde görüldü yanına gidilmeye çalışıldı trafik skışınca 106 uzadı gitti arkasından bakıldı :D :D
Quantum nickli üyeyi gördüm akşam trafiğinde acıbademden metrobüse inen yokuşta.
berkayı gördüm e30un maşallahı var yanlama sahnesi gif olarak gözümü kapattıgımda gözümün önüne geliyor :D maşallah cok beğendim
saol abi cok tesekkürler dahada yanlanırdıda orda 307 li gaza geldi o olmasaydı daha gideri vardı yoksa:D
3 gündür ankaranın her yerinde karşımıza sarı megane cabrio çıkıyor 35 dku 90 plakalı gün içinde en az 5 kez görüyoruz en olmadık yerlerde :hehe: forumdan birisi mi
gecn gun mahmutbey de fıstık yeşili-fosforlu yesıl tarzı s 2000 goruldu bılen warmı bu aracı ?
Day Day: Ozan ZR_CZT'yi Gördüm :)
Fk 2099 clio ahmet aßi
AD plaka kırmızı evo bakırköy town center onunde park halındeydı tam ben geldıgımde gıttı
gündüzleri marinaya gidierken serkanın lagunayı goruyorum dunya goz un arkada park halindeiken :)
Sbah sabah izmir aydin otobaninda roll yapan krmizi 8l S3 ve turuncu megane rs kimse yazsin yemin ederim korktm bizim araba sallandi :D
emre şener her zamanki gibi. yeşilköyde kim warsa görüyorum :)