Aynen dun aksama dogru bende gordum saat 5 bucuk civarlarinda..
Printable View
yahyakaptanda 34 xxx 77 plaka kırmızı renk hardtop lı ap2 s2000 görüyorum 2 gündür , stock tamamen ama çok güzel maşallah siteden mi acaba :)
http://d1204.hizliresim.com/w/5/4469w.jpg
EP2 Sport Ank de kaza yapmıstı yenı toplamıs olabılırler :)
btu cupra az önce demette park halinde görüldü
TZ plakalı corsa bakırköy'de görüldü.
UE106 Merter MC'e girip çıktı :)
En3616 xor un arabamiydi onu unuttumda guzel duruyordu 7:55 cevizlik:) bide yine burda bu saatlerd siyah rocco geciyor egzoslu bisey onun seside guzel
LZ Cooper S Maşukiye marketin önünde görüldü :)
YJ plaka civic gordum saat 22:30 gibi beylikduzu civarinda. Sedandi sanirsam arka tamponun saginda drift yapan arac stickeri vardi.
Eger bizdense, abi hic mi vicdanin yok? Ataturk hava limani civarinda gezsen pilotlarin gozunu alip ucak dusurursun, o ne bicim bir xenon... Hem sisler hem farlar UFO gibisin cidden, polise sikayet edilecek cinstensin ama belki buradandir diye aramadim yoksa cidden arayacaktim gozlerimi miktin.
carsamba günüde bahceli 3'te lemanın önünde logolu ferrari vardı bu kullanmak icin getirdikleri olabilirmi?
Az once gecen konusu gecen aurisi b kapisinda gordum fur 79 sanirim
dbs type r
yanlış hatırlamıyorsam 2 gün önceydi herhalde beylikdüzü gürpınardan çıkarken SUS s2000ni gördüm
Hayallerinle Yaris | Facebook
evet o araba Umıt Dogan da su anda Ankara ıcınde gezıyor :)
R typer bahçelide görüldü kuzu kuzu yatıyordu :D
RT 500 ateş bmw caddede :D
5 Nisan'da KVB Getz görüldü Nergiz Migrosun önünde.
Hergun gordugum uyeler goruldu. (hergun fix is hayti vs 6 uye goruyorum)
Uyelerimizden Cem Yilmaz Goruldu G kasa ile selamlasilip sohbet edildi.
HNG 57 polo gti maltepe üniversitesinde görüldü önünde beyaz bi gti gidiyordu beraberdiniz sanırım
tuner faruk mertk görüldü karışılıklı yemek yendi faruğu gülme krizine sokuldu navigasyonla evi tarif edildi
ramorex görüldü makaranın dibine vuruldu :D
tk dayım evet.yoksa ne işim var b kapısı otoparkında:) ya geçen resimler paylaşılmıştı başka araçlar vardı senin araçta bonus gibi koyulmuştu orda görmüştüm resmini.dün ilk defa gördüm öğle arasıydı birde.sen tk damı çalışıyosun ?
ayfoncu abimizinmiş demek :D servis bekliyordumda dikkatimi çekti plakaya baktım dedim hatırlıyorum bi yerden :)
Red plaka fn2 type-r acıbademde görüldü.Ön ızgarası ve dodikleri bir garipti.
[QUOTE=Kadyr;5755897]tk dayım evet.yoksa ne işim var b kapısı otoparkında:) ya geçen resimler paylaşılmıştı başka araçlar vardı senin araçta bonus gibi koyulmuştu orda görmüştüm resmini.dün ilk defa gördüm öğle arasıydı birde.sen tk damı çalışıyosun ?
Aynen tk dayım bende o gün izinliydim hekimlige geldim bi 10 dk lıgına bıraktım aracı yoksa orda bırakmak ne mümkün :)
Birakma zaten o parka anasini aglatirlar:) hangi bolumdesin
Autojoy da eser 106 yatistaydi..bahcesehir de f&f car clean faruk_vtec le ve abisi fatihle yikama ve cila yapildi
jap typer tz corsa hh jetta bob corsa tm sti mec s2000 vs
ZS 066 vti Birkay kardeşimle buluştuk muhabbet ettik çıktık arabasıyla gazladım kırbaçladım çok kaçıyor be:D
yeşilköyde melih i gördüm karsılıklı gectık harbıden fena basıkmış :)
merter mc te 57 plaka tempra bz 106gti vv106gti jem plaka megan lau cupra osman
bı kaç kişiyi daha gördüm ama şimdi hatırladıklarım bu kadar :)
Merter Mc'de beyaz pitbull gördüm selamlaştım, korna yaptık :D