faruk abinin gf8i gordum yatıodu kuzu kuzu :D
Printable View
faruk abinin gf8i gordum yatıodu kuzu kuzu :D
1.köprü levent çıkışında beyaz 106gti grdüm ama yanındada polis amcalar vardı arkadaş bişe anlatmaya çalışıodu.
saat 3 gibi nazmi abinin ıtb li saxo yu gördüm beşevlerde =)
Benzetmişsin Meli abi :D
Kanka bi ara CML ye bende sarmıştım hatırlarsan o zamanlar ortalarda yoktu durumuna üzülmüştüm ama bugün görünce baya bi şaşırdım önce sonra vay be dedim yaşadığına sevindim:D
Selim Bayrak ve sefaköyden bi kaç kişi daha Florya MC teydi uğrayıp selam verdim :)
sabah sabah Selim Bayrak ve tedavi :D
GCN Vento ıncırlıde goruldu bana selam verdı sanırım taksım hamburgerdeydım
avcılar tayfası bizim semt bazen ekstralar ama düzenli olarak günde 20-25 kişi görüyorum..
FMF 95 plakalı passat z.burnu demirciler sit. görüldü....
34 jem 84 nickli cem abiyi gördüm.Hayırlı olsun mercedes c almış en son makyajlı kasadan.Kapımın önüne çekmiş :D
beyaz bi merso duruyordu ufuk meganenın yerinde hep o aracmıdır :D
Kurtlar vadisinin sponsoru 42 ATK 42 (Atiker sıralı oto gaz sistemlerine ait BMW)yi gördüm
http://i52.tinypic.com/34931vp.jpg
anıl ayvaz =)
35 Ea plaka kiraz kirmizi gti gordum acaba taytay taylan istanbuldami :S
34 KAM 87 vtec kemerde az once onumuzden gecti
TarikS, darked. Gece gece muhabbet iyi geldi
Emir_b31 :D Protuner (gc8) , yiğit (forester ), burak görüldü okey oynandı güzel vakit geçirildi
Eve dönüşte , VA czt , GTR01 görüldü gtr taciz edildi :D
Tuner Faruk halo izmir Karşıyaka'da görüldü
htec pampa ;)
Frid pampa ve KMZ
Dün akşam yeşilköyde JAD typer :)
dün sarıyerden bir yalı'nın önünde üstü brandalı bir araba vardı
arka tarafta ki kanadı ve gerginliği brandadan bellyidi , ulan supar bu derken geçtiğim sırada dönüp baktım sağ arka teker kısmı açıktydı stock gri supra:)
atiye - budur
http://i39.tinypic.com/huhu86.jpg
GOG plakalı beyaz bi polo geçti dükkanın önünden maşallah tatlı basık amirikanlı çok tatlıydı be :D
sitedenmidir acaba sahibi :confused:
KFL s2000 görüldü.
ertan abi görüldü :)..
sabah 8 sularında 2.köprü gişelerde çamurlugu kaplamalı bordo bi vosvos gidiyodu harika olmuş kiminse :D
zıpzıp,kanguru onur,anıl ayvaz,16V,stp
stp eser ayvaz anıl ayvaz onur k. vs vs vs vs