Laflasaydik iyi olacakti kanka :) Sorun degil bir dahakine insallah
Printable View
Cumartesi Casablanca Eray ı gordum araba yıkıyordu
korna caldım tanıyamadı (Accord Vardı)
Az once Mınesera yokusunda Omer RS ı gordum Fıesta ST ıle gazlıyordu :)
Gecen sabah yanlis gormediysem siyah kask siyah motoruyla mertcani gordum sabah 9 gibi:)))
mat beyaz czt,camurluklar,kaput karbon kaplı.. basın expresste goruldu.önumde sagımda solumda uzadı :D benı vti sandı herhalde :)
34 KIB 34 e36 coupe gördüm düzcede Geçen Cumartesi Günü Forumdan mı acaba ? Selam Verdi Bnde slm verdım ama duramadım :D
az önce balkonda otururken ruh czt geçti...
dragger 10urk ramosi ramorexx
akşam üzeri :
http://i164.photobucket.com/albums/u...AwMjMuanBn.jpg
Dragger,Mmustu, Stlegal,Thollga,Ramosi,Ramorex :)
SRK Laguna Merter MC'teydi
berkay kardesme uğradım , :)
skn typer 7. caddede kuzu gibi yatıyordu
11 gibi e5 te kırmızı czt plakalı colt czt gördüm siteden mıdır ?? bılmedıgın ıcın selam vermedım...
TT nin amblemini bassak arabaların arkasına yapıştırsak olmaz mı?
hep aklımdaydı bu fikir..
Epeydir kimseyi göremiyorum görülmüyorumda :) Oğuzhan kankamla telde konuştuk bugün aradı sağolasun :)
Ozan Dağaşan'ın aracı. Beyaz clio symbolü vardı ozan kankanın :)
aslan C4 okmeydanında görmüş olabilirmiyim.?
Dün aksam minaseranın önünde GTR plakalı bi r35 ve gri bi s2000 görüldü..
Dun aksam gks typer, seko_live, tamer abiyi gordum ayakustu lafladik ugradim yanlarina
Bugunde Mecidiyekoyden bogaz koprusu yolunda Bulgar plaka ferrari gordum arkasindanda GT plaka kovaliyordu ama ferrarinin egzozu yikti ortaligi, bende bi ara arkasindaydim, cakarini falan yakti vites dusurdu, gaza getirdim adami :D
hehehe tmm kankaaa :):)
O czt plakayı bende bi kere gördüm avcılarda tanısmak ıstedık ama kısmet olmadı :)
yiğit y yi gördüm daha doğrusu o gördü beni selam verdi :)
biraz önce b.evlerden dönerkn 33 hs plaka siyah bi fn2 ye denk geldim makaslıyordu :) yeni mi düştü istanbula yoksa geçerkenmi uğradı varmı tanıyan
meliii boran crc ramo ramazan :D yunus kg başkada aklıma gelmiyi :D