karşı şeritteydim ben anlık gördüm zaten :)
Printable View
karşı şeritteydim ben anlık gördüm zaten :)
34 hg 4469 beyaz si beykentte park halinde görüldü =)
34 jap 01 goruldu mertere inerken yunuslar cevirmisti ins ceza yazmazlar cok sıkı duruyordu makina :)))
halen plakasını bilmediğim mercedes jantlı beyaz megane III bahçelievlerde park halindeydi :)
Vatan caddesinde Mat turuncu megane coupe görüldü forumdan mıdır bilmiyorum. :)
BAH30 Brabus Smartla akşam trafiğinde florya kavşağında arka arkaya gittik orta yaşlı birindeydi bide yanında bi teyze vardı sanırım :)
Sabah sabah ROB M3'u gordum Atakoy 9' da. Icindeki Mert abi falan sandim da isiklardayken yan yana geldik sanirim Kemal beydi :)
Dün öğlen bostancı sanayide JapanTuner,emre_ di sanırım nick beyaz 206 68hp olan :D tanıştık muhabbet ettik biraz =)
34 ROB 34 sari bmw m3 topkapi sanyide dolaniyordu sanirsm sitedenndi
Dün turbokvb :)
AR plaka corsa talimhane bahçelievler tarafında görüldü sanırım orda oturuyordu zaten. :D
bugun ramo si daki rtt crx i gördm içindekini tanımıyorm sanrım satılmıs araba güzeldi maşallah
Akşam üstü, onuravcı
saat 24.00 gbi derbent te FL veya HL tam göremedim kırmızı bi ek civic sıka sıka yanımdan geçti arkasında da bi siyah 207 civicin sesi iyiymiş camım açıktı kulağım çınladı :D:D
07 TM 444 Mevlana Caddesi
Dj plakalı fn2 typer incek ve umitkoyde görüldü
akşam üstü emre demir :) Maşallah kardeşim o nasıl bir jett(A)ir öyle yavv :)
ROB34 tekrar Atakoy'de goruldu :)
arfy mecidiyeköy trafik rodaj şekli
MSF 34 aksarayda .q
İncirli Low-Rider Corsa :)
turuncular yakısmıs :)
Az once okula giderken meshur jantmaxin yerini sonunda kesfettim beyaz plakasiz basik bir scirocco kapinin onunde duruyordu . Birde 34 ajt 38 plaka baya baya basik 4 egzozlu son kasa astra gordum siyah renk siteye uye mi acaba kendileri ?
onur ben senle tanıstımda sen hatırlamazsın simdi :) kumburgazda bi aksam gelmstik şahin vardı bende ozaman hatta kangoo nun sahibi kim bi o sürüyo bi bu sürüyo diye sana sormstm :D sende benim demiştin belki anımsarsın
bugun kamberli beyaz vtec2 gördm sitedendi daha önce dk2552 şuan hala sitedenmidir? arkadaş harbi harbi gaz birisiymiş maşallah diyorum .
esk srk yeni zz şahini gördm içim bi garip oldu içinde bi abi vardı sürüyodu harun sattmı diye geldi aklıma :) ofsetli jantlar cıkmıs sac jantlar ve kapaklar takılmıstı
en son halici inerken gözüme çarpan ciism lowriderdi aynı anda gördük birbirimzi trafikdeydi belki hala eve ulasamamstyır işi zor :)
akşamüstü konya yolu oran kavşağında R tayyar jengo yanımdan sıkarak geçti tüm mayışıklığımı aldı :hehe:
Lowrider sabah e5yanyolda görüldü,jantlar farklılaştırmış epey.
ümraniye , haldun alagaş ' da sabah 8,30-9 sularında GFJ 306 GTI görülmüştür :)
maşallah ,