emırhan_sph goruldu sanırsam e-5te aynadan bı megane gordum cnnturk vardı on camında
Printable View
emırhan_sph goruldu sanırsam e-5te aynadan bı megane gordum cnnturk vardı on camında
bayrampaşada jap 01 görüldü.
trafikde değil ama Melih görüldü tanışıldı :D
merkezefendiden fındıkzadeye kadar mavi bbsli german golf ile sohbet edilerek gelindi, aracı gerçekten cok güzel, bir yandan ilerlemek zorunda oldugumuz için plakaya felan bakamadım yazamıyorum o yüzden:)
bah 30 basınexpress te gordum bıraz tacız edıyım dedım baktım babası cıktı :D
sabah 7:30 gibi KJ 926 plaka 106 görüldü 205 jantlı beyaz renk
birde gece 00:30-01:00 gibi dolapdere bilgi üni.orda 07 plaka e30 görüldü
DR. Selim siyah toyota auris kartal pendik e5 de görüldü sabah 8 civarları..
dün akşam yayla mc in önnde arkalı önlü s2000 ve arkasnda bbs li gri palio
bkm s2000'i gördüm
maşallah çok güzel
koz61, biince acıbadem lagünün önünde görüldü :D
arkadaşlar özellikle tuner faruk biraz önce bi ae101 geçti önümden spoon sarı ön kaput siyah güzel basılmıs arka plakalık iptali vardı kimindir bu araç ve fotoları varmı elinizde :) cok güzeldi.
eski bsa 49 serkan son hali sarıydı sanırım.
has corollacıyı unutmusuz :D
nete plakayı yazdım ama bu renk değil daha koyu bi sarı vardı y56 kodlu sarı gibiydi ve cıkan kazalı resimleri cok can sıkıcı fena dağılms ön ve arka... belki kaza sonrası koyulaşmıştır rengi.
ben ahmet abiyi gördüm bugun...
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._2626319_n.jpg
bu değilmiydi gördüğün hali.
kafadan göremedim yandan gördüm sanrım araba bu :D cok güzeldi. basıklıgı falan.
teşekkürler batuhan varsa başka fotoları bakmak isterim :)
BSA 49 - Fotoğraflar | Facebook
rica ederim serkan ne demek :)
En son güzel topladılar Havalimanı sarısı gibi bişey yaptılar yılların eskitemediği bi corolla :D İlk sahibi Serdar abideyken ağzımızın suyu akardı:)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._5790144_n.jpg
halorex
tombul tombul tuner
emirhan
dragger
skn typer panoranın kapalı otoparkında kuzu kuzu park halinde:)
saat 19:20 civarında mimarobada avcılar yönüne giden beyaz typer görüldü siyah jantlı, plakasını okuyamadan kontrolünü kaybetti önümde yanlayarak hiç frensin ortalama 90 km hızla orta bariyerlere çarptı yarım takla attı içinde 2 bay birde bayan vardı, allaha şükür sadece şok yaşıyorlardı hepsi iyiydi, forumdan mı acaba araç sahibi uzun boylu bir arkadaştı zayıf.
kendisine orda söyledim ama tekrar geçmiş olsun, verilmiş sadakası vardı allahtan başka araba vurmadı. nasıl yaptı anlamadım önümde akıp gidiyordu birden kontrolden çıktı.
Bu taraflarda oturan yok beyaz type r' lı bende tam ters istikametten eve gidiyordum.
gördünmü kazayı tayfun peki ?