Ema 36... Capacıty onunde park halınde bı kac araba gerıde de HG plaka polo gtı vardı. Ikısının de onunde durdm bı tane amca benı ızlıyomus sonradan farkettm. Bı anlam veremedı sanırm :))
Printable View
Ema 36... Capacıty onunde park halınde bı kac araba gerıde de HG plaka polo gtı vardı. Ikısının de onunde durdm bı tane amca benı ızlıyomus sonradan farkettm. Bı anlam veremedı sanırm :))
maslak sanayi alt geçidi erel 306 ER 671
bugun yıne kımseyı gormedım allahın dagında araba yokkı tt uysı goruyım herkese hayırlı pazarlar.
Gündüz:rcbasaran-day walker-corolla117-littlevo-Lowrider
Akşam:Thollga-Dragger ile birlikte Ataşehir Shellde olanlar dönüştede Zıpzıp Harun kankamla bahçe büfede karşılaştık :D
Edit: Mmustu abimi unuttum :D:D
41 plaka basık fiorino görüldü otobanda...
etilerde üzeri alev desenli siyah turuncuydu galiba blower lı bir camaro gördüm , sesi mükemmeldi
kafers görüldü
Kağıthane kültür merkezinde FRİD görüldü kara KMZ :P
SRK laguna köprü yolunda görüldü:D
Umıtkoy ısıklarda
dogum gunu cocogu osman G60 goruldu
dtm eksozları ıle gecenın karanlıgında kayboldu s3 u ıle :)
R typer cengo konya yolu saat öğleden sonra 3 gibiydi...
54 plaka turuncu megane rs burdan mı, temde hafif bi gazladığımız :)
dün gece görkem abiler parktaydı bi selam verdim :)
aynı şekilde mertcana da selam verdim tansaşın orda ama görmedi bmw den sanırım
Beyaz 106la bugün bayağı gezdik gören olmamış :D
bende bugün yeşilköyde idim , bah30 sahibi emir ' e mesaj attım , cevap gelmedi :) Oguzhan öksüz ' e attım gelmedi. emre şener de yeşilköyde olmadıgından görüşemedik :)
Tunç un rs görüldü:)
valla jant rengi de ön lip de çok beğendim
maşallahı var arcın
sesi zaten güzel
Otobanda gebzeye gelmeden ZK sarı m3'ü gördüm..
Melih Ö yeni aracı ile :)
34 gnc 35 gördüm , lacivert bi araba tanıdık geldi burdan mı acaba ? aksaray yolunda gördüm :)
faruk yeri değil ama okul cok güzel olmuş be kardeşim :) işin yoksa sabahları gitmelisin ve o d bloğun arkasını yeşil alan olarak nasıl hibe etmişler okulun harbi önü açılmıs bunu seziyorum :)
plakayı bilerek değişmedim müşteriler tanısın diye :p :hehe: :hehe:
vay arkadaş ne dert oldu :D :D
Korsan Spec :D
c.tesi akşam 9 gibi alicanrs i gördüm seyrantepede :D