benim semtim orası hee dikkat et kendine :cool:
:D :D
Printable View
nikini değişelim o zaman:D
vv2001 aynı yerde :D
Bora abi sanırım acıbademde arkasında bir başka s2k ile inceden geçiş yaptı.
Ts7000 vtec halkalı-sefaköy arasında köşede parlıyordu :)
istoç yan yolda gazlayn krem renkli cooper - tekstilkentte devırlı gıden cooper bu yazdıklarımı gördüyseniz ayıp size :D
sayın bayrampaşalı iki kere geçmenize rağmen uğramamanızı kınıyorum:P
Sari renk 106 goruldu besyolda gc plakali
bugün 34 LAZ 53 plakalı bir araba gördüm ohaa dedim :D
geceleyin KZU 01 ibiza görüldü.kavacık yolu üzerinde , yalnız başıma gazlarkene gördüm.
selamlaştık Cahit ile , ümraniye sapaktan ayrıldım :)
EZN s2000 warex açık gazlarken görüldü.Daha doğrusu önce duydum sonra gördüm. :)
OnurGTI her zamanki yerinde selamlaşıldı :)
Merter mc i basan 3 tane S2k; sesleriniz iyiydi :D
CCS S2k Bebek'te goruldu :)
Çamlicada (TarikS )in polosunu gördum ! Arabayi bayaği bi yükseltmiş:)
pz 555 woswos
Arac mavi renkli sahin modelide yaklasik 91 falan yanlis bilmiyorsam benim bir arkadasimin akrabasinindi okula getirmisti kullanma firsatim olmustu hidrolik direksiyonsuz ilk arabaydi kullandigim zor toplamistim bir virajda sene 2004 :D zamaninda tempralar ilk ciktiginda kiymetli arabalarken donemine gore sirf plakasi icin sifir arkasi slx ie ak falan filan yazili en fullunden teklif edilmis verin diye vermemis bizimkiler.Kendileride rizeli zaten :) Hazir konusundayken 01 yg plakali leon cuprayi gordum galatasaray stadinin orda biz ayarla ugrasirken sanirim onlarda ayardaydi arada banada bir ayar cekti sagolsun :D masAllah seside gidiside super otesiydi Allah kaza bela vermesin bayildim.Driftboxla sure falan bakiyorduk en iyi sure onun benimle beraber denk gelip bastiginda cikarttim buda dipnot :D
SekoLive Talatpaşa caddesinde gördüldü dün
dün akşam 20,30 gibi orhan_güney seni okmeydanında görmüş olabilirmiyiz :D
darülacezenin yanındaki petrol ofisindeydim, sesi duyunca baktım kırmızıda bekliyordun :D
YSN 01 corsa şuan dukkanımın karsısında park halınde bırılerını beklıyo herhalde :D
thh 2283 sarı 106 acıbademde gözükmekte çok güzel görünüyor maşallahı var cidden