ben gördüm seni ama emin değilim hangi gün olduğundan. perşembe akşamı çağlayanda ışıklarda önümden geçen sen olabilirsin:D
Printable View
Dun karakoyde Sultanoglu goruldu ordanda corum tarafinda gordum bu gordugum iki yerinde neyi meshurki sen oralardaydin bilader?
Az evvel olcaybora görüldü beylikdüzünde crx ile Maşallah'ı var aracının. ;)
yok hakkaten acaba evdemi oturuyorum aslında diye düşünmeye başladım.
ohhhhh beeee rahatladım işte o benim :D
evet oda benim heryerdeyimmm :D
kankiiiiiiii doğrudur o benim karaköyden malzemeyi aldım çorumada uğradım yol üstü diye ohooo o gelseydin pampaaaaa :D
sonunda bende geziyormuşum yesssssssss:icon_tup:
Hakanim karar verdim size tasinicam :D
ulaşı gördüm e36 cabriosuyla sahil yolunda bide hostes denk geldı aramıza aldık gazlaya gazlaya basın eksprese dogru gıttık
GFJ GTI'ın egzoz seslerini duydum.. :D
Tekrar soluyorum sanane bilader istedigim gibi yorum yaparim,benim kardesimde foruma uye bole atarli giderli kimseye bisey yazmiyor,ki senin kardesinin yaptiklarini bu forumun %90 i yapio oda yapsin ama burda o model yazmasi anti pati toplar ki topladi bir daha benden alinti yapmazsan sevinirim
Bugün okmeydanında temde bir s2000 gördüm 34 TV plakalıydı galiba tam hatırlamıyorum ama rengi fümeydi. maşşallah kazasız belasız. bu arada beni gören hiç yokmu
ulen kelin fitekle dünyanın yolunu yaptım kimse mi görmedi :D
havaalanında 61 TU 106 sarı sarı parlıyordu
Thollgayi gördüm besyolda :)
aksam üstü istanbul forum otoparkında dragger punto görüldü
sabah yürek yemiş
HP s2000 in erenköy
ccp 99 cabrio ve eot s2000
reklam kelimesini bu kadar sık kullanarak neyi amaçladığın belli uzatmayın artık..
ist. aydın üni. önünde R plaka fiesta gördüm dobloyla selam verdim bizdenmidir acaba :D :D
Zipzip araba aldın unuttun be bizi eskiden boylemiydi :)