gündüz 12.30 gibi beyaz tz type r ı gördüm göztepe istasyon caddesinde kaplamaydı sanırsam tam dikkat edemedim 17.00 gibi de smh s2000 gördüm acıbadem yıldızbakkalda...
Printable View
gündüz 12.30 gibi beyaz tz type r ı gördüm göztepe istasyon caddesinde kaplamaydı sanırsam tam dikkat edemedim 17.00 gibi de smh s2000 gördüm acıbadem yıldızbakkalda...
dou type r
gunes evo
erden nerdens:D
sınan nıckını unuttumlan sınan hahaha m.koyde denk geldık bu ucluyle snra kopru cıkısı durduk muhabbet ettık yolda ole araabadan arabaya olmadı :D
bız muhabbet ederkende sıka sıka opc emre gectı..
egzoscuda AN 240 ile karşılaştık :hehe: sanayide az tepeledik orgazm olduk indik :D
ra plakalı bravoyu gördüm bi kaç kere minesaradan aşağı yukarı gazlıyordu :) park caddesinde de gördüm maşallah sesi enfes
Akşam Fenerbahçe'de beyaz renkli ve kaputsuz ama motoru ışıl ışıl parlayan Toyota Cressida gördüm.Egzos filan yan çıkmıştı;sesi de epey vardı.Bu aracı bilen var mı?En önemlisi fotoları var mı?=)
sarı evo , hpf m3 , as plaka m3 , laci mz4 , bide 3.35 yarışa gidiyolardı galiba
antalyadan eskişehire tatile geldik faberge'yi ve 307sini gördüm :D tesadüfe bak
germanstyle mert abiyi gördüm.Selam verdim ama arkadaşıyla konuşuyordu görmedi sanırım :D
avcılar sahilde bir gurup toplanmıştı. bitane sarı woswos vardı kırmızı teneke ofsetli jantlı yerlebirdi eğer bizim sitedende çok güzel olmuş araç haberiniz ola :)
bir civic ile bir mustang rolling yapıyorlardı s2000 ise yetişemiyordu haberiniz ola :D :D
İzmirde saat 1 e gelirken pınarbaşında köprünün orda çatara patara gidiyordu aracıda göremedik kimdir :D
JUM type-r gece 1:30 sularında köprü yolunda görüldü güzel egzosunu dinledik bizde :D araç resimlerdekinden daha güzel Maşallah
DBS Type-R, Bahçelievler'de görüldü :) vosvoslaydım :)
SUS TypeR Maslakta bir benzincide görüldü ancak araç çekicinin üzerindeydi :(