gündüz 12.30 gibi beyaz tz type r ı gördüm göztepe istasyon caddesinde kaplamaydı sanırsam tam dikkat edemedim 17.00 gibi de smh s2000 gördüm acıbadem yıldızbakkalda...
gündüz 12.30 gibi beyaz tz type r ı gördüm göztepe istasyon caddesinde kaplamaydı sanırsam tam dikkat edemedim 17.00 gibi de smh s2000 gördüm acıbadem yıldızbakkalda...
dou type r
gunes evo
erden nerdens
sınan nıckını unuttumlan sınan hahaha m.koyde denk geldık bu ucluyle snra kopru cıkısı durduk muhabbet ettık yolda ole araabadan arabaya olmadı
bız muhabbet ederkende sıka sıka opc emre gectı..
- K -
________
Dr.Ecu
ra plakalı bravoyu gördüm bi kaç kere minesaradan aşağı yukarı gazlıyordupark caddesinde de gördüm maşallah sesi enfes
.
Akşam Fenerbahçe'de beyaz renkli ve kaputsuz ama motoru ışıl ışıl parlayan Toyota Cressida gördüm.Egzos filan yan çıkmıştı;sesi de epey vardı.Bu aracı bilen var mı?En önemlisi fotoları var mı?=)
antalyadan eskişehire tatile geldik faberge'yi ve 307sini gördümtesadüfe bak
El yumruğu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
avcılar sahilde bir gurup toplanmıştı. bitane sarı woswos vardı kırmızı teneke ofsetli jantlı yerlebirdi eğer bizim sitedende çok güzel olmuş araç haberiniz ola![]()
bir civic ile bir mustang rolling yapıyorlardı s2000 ise yetişemiyordu haberiniz ola![]()
![]()
...
İzmirde saat 1 e gelirken pınarbaşında köprünün orda çatara patara gidiyordu aracıda göremedik kimdir![]()
JUM type-r gece 1:30 sularında köprü yolunda görüldü güzel egzosunu dinledik bizdearaç resimlerdekinden daha güzel Maşallah
K20Z4 FN2 TYPE'R
R - 15655
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)