stickere hayir .
stickere hayir .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
AEM tarzı kare ve uzun plakalık yapılsa orjinal birşey olursa bence herkes takabilirBir ara satılan landyardlar gibi ,
hakikaten sticker a hayır yani www.techturkey.com die sticker a hayır ne kadar doğan şahin broadway ci varsa tutulur fakat bu araç bizim forumdaki araç mı die bakınan çok oluyor bana mesela çok oldu belki 20-25 kez fakat tt şeklinde techturkey in logosu olarak olursa süper olur kimse hayır demez o mu acaba die de düşünülmez o olduğu anlaşılır![]()
..::PASSATURBO1::..
tt nin bence özelliği bu sticker sız ve tr. nin en iyi otomobil bilgi yaplaşım forumu olması
hiç gerek yok nasıl gidiyosa böyle dewam
bu arada yakşalık hergün vtecburac nickli burak ve up306 nickli emre yi görüyorum![]()
Ümraniye IKEA'nın önünde megachips yazan beyaz bir polo gördüm çok güzel görüntüsü ve
sesi vardı. Sanırım Mehmet Gazihan'a ait olan. Yanımdaki arkadaşlar bu dizelmi şimdi? diye
sordular![]()
Sadece Logonun bulunduğu, damla şeklinde ( üzeri mum kaplı ) ufakçana bir sticker güzel durur. Hem adres yazmadığından önüne gelen siteye gelmez hem de ne olduğunu bilen baktığında anlar.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)