aynen acelem vardı bıdakıne ıkınızıde rahatsız edıcem pısman olucaksınız cagırdıgnıza :D
Printable View
aynen acelem vardı bıdakıne ıkınızıde rahatsız edıcem pısman olucaksınız cagırdıgnıza :D
Fgm kirmizi s2000 az once caferessonun onunde duruyordu :)
AHT plaka beyaz evo x e5 gebze istanbul arası yakın gidiyorduk..bir tanede e30 320i vardı yeşilimsi bir renkte oda zannedersem eski m3 ü olan cem bozbeydi..
34 FJK 01 kemeraltın da gördüm
yav çorluda bi passat görüyorum eski kasa jun muydu neydi 34 siteden biriydi galiba
Orçun diye bi arkadaşın, sitede eski bi konusu vardı.
Bildiğim kadarı ile araba şuan çok güzel.
http://www.techturkey.com/forum/otom...-jun-60-a.html
SC012 Ibiza Basaksehir'de goruldu
Dün akşam RES 98 Yasin abi, kırmızı dip basık focus kaan abi ve sarı corvette istiklal mah. geçerken görüldü :)
FUR Furkan Görüldü dün bizimkent köprüsünde
turbokvb yi gördüm yetişemedik :)
sabah 7 bucuk gıbı kopru yolunda mecdıyekoyde bı kırmızı sedan megan gordum bodykıtlı ates gıbı bıseydı cok prof duruyodu jantı stopları bodysıyle blow attıra attıra gıttı
Simdi libadiye trafiginde dragger yavuz abi goruldu
yenibosna airport'un önünde maxivos
dün 19.30 civarında acarkentin içinde FUR auris görüldü, maşallah:)
KUK 40 Leon Cuprayı gördüm 11:30 gibi Cevizlibağ E5de.Yanyoldaydım eve geçiyodum.zamanım olsaydı can sıkıntısına arkasından sıkardım :) (Saplayacağını bile bile) :D
Efe yi dükkanının önünde gördüm öptüm kokladım:D
Başakşehir depositoya doğru mavi bir 106 gti ıslak asfaltta gaz verip verip sarıyordu bende bir arkadaşımla tam karşıda yemek yiyorduk neden böyle yaptığına anlam veremedik:)
vatan caddesınde cpt plakalı s2000,
besyuzewler yıldırım tarafında 2 tane ımpreza bırı mavı bırı sıyah arka arkaya dolasıyorlardı.
b.ewlerde barıs ardalıyla karsılastık cafede.
emre şener dükkan , oguzhan öksüz vosvos , emir smart , bob - tz corsa yeşilköy .. SRK 57 ataköy galeria arkası , geçenlerdede YSN 01 i incirli hacı bozanın önünde gördüm :)
Musti powerada yakalndk :) bayadir sesin sokugun cikmiyordu herkezi gormussun yine :)
kzu plaka çupra, çengelköy kornalaşıldı :)
acıbademde th plakalıydı sanırım 106 çok güzel görünüyordu maşşallah karanlıkta uykuya çekilmiş haldeydi..
Bugün sasmazda 61 eh s2000 gördüm masallah cok guzel sesi ve durusu var yan yan gidiyorlardı buraya satıldı sanırsam
Ap plaka s2000 maltepe.
Res s2000 , sus 63 du sonunu pek hatirlayamadim kirmizi s2000, 06 plaka bi s2000 cadde de goruldu ..
Sus cok iyidi masallah bir bayan kullaniyodu gercekten cok orjinal muhtesem bi s2000 di steden mi acaba
Edit :kavacikta gah s2000
Siyah vb s2000 34 smh sedfli beyaz s2000 caddede incirlide ise beyaz sedeflis2000 ustunu acmsti cevre yolundan ilerliyordu :) bide melihin clio gordum cvre yolunda baya baya basikmis :)
melıh le tanısmak kısmet olmadı ama clıo avcılar da gorulduu.......... bıde FY 1011 GOLF 6 BEYAZ sıyah jantlı formdan mıdr bılmıorum ama e. 5 de goruldu.....
Caddede bi kac tane apaci goruldu :)
(emir burak ) :D
JB 106,VTC type-r,KZU ibiza güneşlide görüldü..