Polonezköyden dönerken gah s2000 görüldü
Printable View
Polonezköyden dönerken gah s2000 görüldü
Dün gece a.ş de olan herkezi gördüm desem kısaca :D
c.tesi saat 4 gibi JAD typer Basın ekspress te görüldü , maşşallah :)
Ben bayağı hızlı geçtim yanından son anda fark ettim :)
Antremanda low rider arabasına maşallah ve birde Anılı gördüm
yeşilköyde JBR vento
bebekte YİGİT golf r FLY plaka sk2 (Yiğit o sesle aklımı aldı :D )
etilerde ERM cooper s
Trabzon plaka kırmızı evo IX ve önünde başka bir siyah ıx'la gazlıyorlardı acıbadem:
Bayramoğlunda EK civic coupe (?) gördüm yeşil renk bronz spoonlar zr plaka.
1-2 saat önce beylikdüzünde kahve manianın önünde KUK cuprayı gördüm
Kurtulus opette 06tpr type-r i gordum 11:30 da
İntercooleri kocamandi:)
Efg 17 calislar , jbr 87 yesilkoy , maxivos yesilkoy , dy 0027 yesilkoy , serkan23 yesilkoy . :)
pazar aksamı saat 19:00 sularında oğuzhan maxivos görüldü 5yol shell bugerkıng 'te
KUK cupra kim sitedenmidir hergun goruyorum nerdeyse
dün öğleden sonra TC plaka gri vti dı sanırım idealtepe civarında gördüm park halinde
bayrampaşalı idi sanırım mavi a3 :D geç algıladım selam olayını kusura bakma hocam :D
sabah otoparktan çıkarken yanis le karşılaştık
cumartesi florya da oğuzhan kardeşimi gördüm vosvosla uğraşıyordu yine :)selamlaştık..
dun yavuznaz'ı gordm gtı'ya detaılng yapyordu . Poligonda astralı bugrayı gordum
http://e1205.hizliresim.com/x/w/6zbb1.jpg
az once bakırkoyde gorulmustur basıklıgı gayet hosuma gıttı buralardan mı :)
Doğuş oto maslakta Eski HIZ plaka Gti ı gördüm.33 BRT 83 olmuş plakası.
Mehzent ve ibooo cevizlibağda SUS S2K ıle görüldü.. Mehmet S2000 koleksiyonu yapmaya başladı sanırım :D
Ruh plaka corsa bizdenmidir maşallah.
kırmızı nsx akmerkez önünde trafikte dur kalk esnasında görüldü , ağızdan akan sular bir kez daha özenle silindi , kullanan amcaya bir kez daha gıcık kapıldı... :D:D:D
bir de , bizden olduklarını zannetmiyorum , pırıl pırıl , çimen yeşili mercedes w115 , krem rengi tavan , kamberli german style jantlı , ailecek doluşmuşlar keyifli keyifli gidiyorlardı... bu aileye ve merso'ya da derin saygı duyuldu...
:D:D:D
Cerrahpaşa hastane yolunda Bob corsa ile arkasındaki S2K arasına girildi, araçlara tip tip bakıldı :D :D
benım semtımde demek :D
(bi kaç yıl önce fuarda sergilen araçtı yanlış hatırlamıyorsam)kırmızı sedan megane 2 bady kitli US plakaydı z.burnunda görüldü..
birde merterde kırmızı renk CZT plaka czt görüldü...
yekta cooper
tohtor ecü