sus s2000 kumburgaz
Printable View
sus s2000 kumburgaz
acıbademde karsı yoldan korna yapan bır smart vardı gec gordum sultanoglu hakan olablr selam olsun:)
Emre d. yeniköy selamlaşıldı :) adam hep basık :D
EmreD ile istinye selamlaşıldı :) Gri getz vardı bende
Airride jetta @ istinye
bostancı vatan pc önunde yky megane
air li jetta ve emr53 tu sanırım nıckı grı hb si gordum istinyede.
izmitte, izmitin çıkışına doğru altgeçitte 41 es plakalı bir vtec gördüm gri, birde gri renk 2006-7 model sanırsam wrx gördüm gri renkte, körfezin oralarda gördüm e5 te:)
Low-Rider Özgür abi görüldü Real'in otoparkında bagajı açıp bişeylerle uğraştı yanına gidicektimde tanışmak nasip değilmiş :)
biraz önce marmaris büfede 01bge01 rocco,01ayf01 dı sanırım tt,dou, nıcklerını hatırlayamadıgım bıkac kısı daha vardı :) kusura bakmayın pek sohbet edemedık arkadasım oldugundan .)
benım arabanın karşı kaldırımında 38 va plakalı vti gorundu.. jantlar dışında aynıydı bızım arabaların herseyı:)
ERY98 İdealtepe cadde civarları görüldü:)
cuma akşamı basın ekspreste yj vtı ile peşpeşe başakşehire kadar beraber gittik..araç güzel temiz bir araca benziyor dış görüntü olarak..ve birde 212 nin orda kafa basık bir gri eg si hb gördüm..plakası nı okuyamadım trafikteydim çok ilgi çekiciydi....
ODTÜ de 5 dk kadar önce anti fn2 type r ı gördüm... şimdi de matlab dersinden kaçak yazıyorum :)
Dedim tersten kapatıp gelicek heralde kenara çekilicektim o yüzden :D
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için tekrardan :)
:)
Evet, Emrah Silver si :)
Kng rocco incirli
DetailEF ile karşılaştık istaasyonaltı girişinde
Dün akşam Beylikdüzü Ramosi, pardon artık EFçi :D
Bugün Emrenin Jettayı gördüm, kendisini göremedim sahilyolunda ;)
Cumartesiydi galiba Özgür abiyi gördüm 1.köprü yolundaydı, bende beyaz proceed vardı :)
arabamı yıkarken dark kulağında telefon yanımdan geçti :)
pazar öğle saatleri yıldız parkı civarında 01 C Subaru STİ
KNG77 rocco
vv 2001 onur merter mc te idi bakındım göremedim
gecen bakırkoyde gks fn2 typer sanırım bı lastikçinin önündeydi 2 gun öncede malii nin kırmızı eg civici gordum yenıbosna guneslı taraflarında
Metro Grosmarket otoparkinda 06 RS... plakali Fiesta RS goruldu.
MND czt Veliefendide görüldü :)
bbb plakalı BMW 8 serisi geçti zeytinoğlu caddesinde önümden burdan mıdır bilmiyorum.