Öğlen saatlerinde şaşmaz sanayii de Serkan Okanın JB 106 görüldü.
Printable View
Öğlen saatlerinde şaşmaz sanayii de Serkan Okanın JB 106 görüldü.
Honda Tech garajda Mertcan ve GokhanErol ile gorusuldu
Şaşmazda UtkuSelamoglu'nun dukkanda metinalan ile tanisildi. Akabinde Utkuyla ayara cikildi :)
bugun sarı rocco görüldü nato yolunda 34 SRJ 60 . dı sanırım cok güzel araç maşallah
ümraniyede kırmızı 34 VTC 40 S2000 görüldü ,Bmw E36 nun arkasında gidiyordu 1. vitesteydı sanırım egzos sesi çok tatlıydı :)
veee Altunizade de 34 JUM 33^
http://i45.tinypic.com/2ura73r.jpg
h.savaş , ottomania , kanguru onur , engin,musti power'la görüşüldü :)
Sonunda forumdan birilerini gördüm. İkitane s13 teki spawn diğeri dorukky. Onlarında beni gördüğü kesin :D Yani yazılmasada birileri beni gördü..
Merter Mc te de iki dakka durdum belki orda'da gören olmuştur.
GT , TR , AEE Astra J ler , basık kangoo , Gökhan corsa ,vv gti ve siteye üye olan baya bi kişi görüldü bu akşam :)
Ulen vay arkadaş Merter Mc' e gitmedim ya bu akşam bir sürü kişi gelmiş vay şansıma yanayım ya :D
bugün güzeldi apaçi hareketler azdı daha azdıda olamaz sanırım :D
Zaten ben gidiyorum, Şahinciler doluşuyo bir tanesi var çatapatcı kulağımın dibinde telefonla konuşurken sıktı açık olan kulağım çınlıyordu dibimde kontak aç kapa yaptı, yarım saat sonra Polis damladı :D Abi geçen 2 hafta falan önce gördüm seni tam çıkıyordun yetişemedim :D
ahahha bi utanırsın bi yetişemezsin nedir benim senden çektiğim :D:D haftaya inş dicemde ozamanda ben yokum :D
Ahahahahaha :hehe: Abi nabıyım bu gün araba bulamadık yoksa ben hazırdımda :D Hatta çocuklara baya bir sövdüm araba bulun diye oolmadı bulamadık :D Ben gelmeyince sakin geçiyor nedense oraları bakalım havalar ısınıyor haraketlilik başlar artık :D TZ' i de cilalı bir şekilde görürsem deymesinler keyfime :D En son gördüğümde 2 haftalık pisliği vardı hahaha :D
:D inşallah kısmet 2 haftalık değildir la o otoparkta 3 gün yatsın öyle oluyo lafta kapalı otopark dışardan daha çok toz alıyo :D bugün miss gibiydi kaçırdın ayın 30'unda cilalayıp getircem senin için :D
İnşallah abim benim hahah :D En temiz Pısık Corsa' ı yakından görelim yahu :P hahaha :D Kazasız belasız abicim nazar değdirmiyim şimdi arabaya :D
Bazı zamanlar merter mc e gidiyorum tanıdık bir nissan çıkarmı diye ama hep hüsran.. Gece gittiğiniz oluyorsa, muhabbette iyiyse gelrim bende..
valla ben 8 de gittim 7 8 araba arkadaşlarla 11.30 a kadar takıldık sonra başka yere geçtik
Valla abim genellikle Merter Mc' de Cumartesi günleri genellikle 8-9' dan sonra haraketlilik başlıyor gece 1-2 ortam iyi olursa 3' e kadar gittiğini bile duydum :) Ama kimi zaman oluyor ki apaçiler basıyor onların yaptığı taşkınlık yüzünden Mc' den insanlar polisi arayıp şikayet ediyorlar onlarda gelip dağatıyorlar ortamı kuş uçuyor ondan sonra ortalıkta :)
Abi ne yaptınız siz ya :D Baskın mı yaptınız 7-8 araba ile gelip oysa ben senin tek kişi gelip tek kişi gitmene alışmıştım abi :D Arkadaş açtı şimdi sövüyorum çocuk neye uğradığını şaşırdı :hehe:
Clio williams'ı gördüm telefonla konuşuyordu, selamı görmedi.
Az önce eve yetişmeye çalışırken bi a4'e ayıp ettim sanırım, sitedense o da kusuruma bakmasın :)
:D biraz reset attık ortamda kendini bilmeyenler çok az olunca muhabbet sardı :D iyi sövvv
Dolu abi doluuu :D Filtre takan geliyor esiyor gürlüyor orada hahahaha :hehe: Apaçilerin vazgeçilmez mekanı oldu onlar yüzünden :D Haftaya yamacıma alıyımda sövmekten beter edicem onu abi hahaha :D O reset' i göremedim ya canım sıkıldı şimdi :D
vv2001 gtı vardı 1 cvarı mc den gectgmde
O Merter Mc' in kadrolu uyesi serkan abi :) Gormedigim zamn olmuyor nedense :)
marmaris'in önünden gecerken japantuner,zübeyir,meh66,öner,emre abilerimi görüp cektim kenara ayak üstü biraz sohbet gırgır samata yaptık :D
sabah , değirmen sokakta ...
alper abinin RSî park halinde gördüm ...
:) maşallah.
GFJ 306 gti saat 11 cıvarlarında soyak yenişehirde.akşam merter mc gelicektim ama saat 23:30 bayrampaşalıyı aradım evdeyım dıyınce geri göndüm köprüden.gelseydim keşke.
merter mc dibimizde polisler ve kendini bilmezler yüzünden hiç glmiyodum haftaya ctesi bi geliyim kimseyi tanımıyoruz ama olsun :)
ahmet jan , furkan ve bi arkadaşı daha çınarın önunnde çekirdeğimizi çıtlattık dun akşam... yeşilköydeki 3 ferrarili apaçiyi izledik :D
Dun gece MaxiVoos once kurucesme sonra bebekde goruldu, tek kelıme masallah :)
2senedir boştu bu aralar yine eski zamanlarına kavuşmus gördüğüm kadarıyla dağıtırlar yine darbe gibi 2 senede bir topluyorlar polizeiler. biraz popülasyon türesin kemikleşsin diye bekliyorlardır ama ne araclar geldi gecti bi vv gtı bide bi avensis var ne hali varsa gördük onlar demirbaş yıllarıdr:)
GUN leon'u aqua dolphinde gördüm bugün