Duman en guzeli bence kizilderililer gibi oluyo dumanla haberlesiliyo :D
Printable View
emg yine bilindik yeşil tişörtünü giymiş gazlıyordu gsı ile.
Berk7767 goruldu egzozu test edildi kahveler icildi selamlasildi :D
Atakoyde dragger yavuz.b.evlerde fta boozer bilal.autojoy zipzip harun.eser..
Dragger Punto görüldü
Berkay görüldü :) Yeni jant rengiyle Giulietta muhteşemdi :)
öğlen ikitelli basıkaracda anıl ayvazla beraberdik sonradan emre abi(badi) uğradı
Btu kankam goruldu yolda selamlastik :)
meh66 kardesimle karsilastik iyide oldu gorememistim uzun zamandir :) az kaldi aradigimiz kani bulucaz kardesiiiim :)
dün gece cem36 ile laklakladık:D cuma gecesi işte:D
barisardali, otomania, mustipower ve siteden bir cok arkadas...
dün gece marmariste bge01,Leande-R,sr vti,fv vti,japantuner,bar22,tolga-R,gunes g,meh66,alican,ss rsin sahibi ramoydu sanırım :D Bora rs,sword, nicklerini hatırlayamadığım bir kaç kişi daha =) yanlız kaan abi öldürdün gülmekten auhauhauh :D iki busuk saaat
tam çıkarken kafalar bi tirilyon şeklinde vatandaşlar geldi osırada bge 01e sordu bu rocco seninmi ? bge- evet karşı tarafın cevabıda yıkımdı neden ? ahahahaha :hahaha:
15 dk önce Haliç'in üstünde KOZ 61 görüldü maşallahı vardı :)
O arada sen bi duruldun zaten şaşırdın ahahah =)
dün ataşehir baya kalabalıktı.Elpadre Melii abiyle tanışıldı.
Fog,H s2000
Melii abinin crx
Birkaç astra gsi
Kadett gsi
baya araba vardı.
silivri civarında 34 GKS 43 görüldü. bide foto yapayım dedim :)
http://img201.imageshack.us/img201/9...oraf0004pz.jpg
Uploaded with ImageShack.us
dün gece
onurcan
arenimo
yekta
buruno
yiit
ccs s2k turkkan malikanesinde mangal keyfi
muhabbetin dibiydi onurcan uyumasaydı ii olucaktı :)
1 saat sonra baya birini görücem sanırım merterde:)
Beyaz ef plakası 34 N .... devamını hatırlamıyorum mc çıkışında hızını alamayıp çok kötü bana patlıyodu son anda kendimi sağa attım gereksiz bi hareketti bi özür bile dilemeden bastı gitti
bende bı 15 dkya merter mc'e gıdım :) kımler varmıs kımler
01 plaka beyaz rocco acıbademde benim evin sokağından geçti balkonda oturuyordum maşallah sesi güzelmiş.
ya gürkan ortalarda fin fin geziyosun bak almışın rocconu uzaktaydım selam sallayamadım :D
Ben uyumamisim, ölmusum ya... :D Cok hizli tempodan metabolizma kaldiramadi, haftaya cmtsi tatil yapip aksam agir program yapicaz :D
Ha ayrica, haftaya bilimum detailing malzemeleri + fotograf makinasini unutmayalim lutfen ;)
Hahaha aynen kanka ya, hazirlikli olucam bu sefer :D Hatta önlem alip sabah uyuyacagim :D
dur olm bide slick takıp 48 yapıcan valla ben seninle 1000 tl sine iddiaya girdim herkes şahit :)
az once thollga gordum :D pis herıf :D:D:D
Saat 15 civari jap 01 kalecenter onunde goruldu