dün akşam oradaydım :icon_tup:
Printable View
dün akşam oradaydım :icon_tup:
Atatürk Sanayide Beyaz 206. 34 BP görüldü.
berkayın AV cülyettasını gördüm :D
Çarşamba sabahı Halkalı'da DEV 20 plakalı cooper s, bugün EKN Garage'da hh jetta bartu, oguzhan ve kocamustafapaşa'da eot s2000 görüldü.
saat 3 gibi 55 ar plakalı beyaz corsa e5 çobançeşme civarında görüldü. Maşallahı var :)
sevgili oglum makat i gordum babacim diyerek elimi optu :D
dün akşam Melih Ö. perlavistanın önünde koku satarken yakalandı :D
55 ARda'yı Kültür Üni. de gördüm
batıkentte chn53 görüldü :D
ruudvan görüldü kangooruyla selamlaşıldı :) ( en sonuna nihayet :)),
dolapdereden okmeydanına kacar eh vtec görüldü maşallah :)
incirli cad ud focus emre
Ben eh vtec i hep görüyorum :D
06efe07 rcz
sahıbı uyemedır sıteye acaba
makas atmaya calsıtı ama pek beceremedı sanırım :)
Haliç üzerinde bi kırmızı J ile başlayan corsa sanırım kırmızı arkama geldi geri gitti burdansa selamlar aracım kahverengi i30 du gidiyoduk çıtırdan.
saat 1.30-2 arasında (bu gece) 34 HP plakalı bi tane mini cooper s gazlıyordu. siyah tavanı kırmızı. burdansa dikkatli gitsin:)
edit; uykulu halimle yeri yazmayı unutmuşum:D caddebostan büyük klüp civarında gazlıyordu
Bugun avcılar pelican mall avm in önünde 4 tane civic gördüm siyah olan bomba gibiydi burdansa selam olsun hepsine
jumbooooking :D
yarım saat kadar önce bursa'da mudanya yolundaki beyaz 3coupe sahibi buradan birisi mi? güzel oldu 3 coupe vs a5 coupe görmüş olduk :))) (plaka vermek istemedim çünkü tanımıyorum kendisini...)
meşhur istinye geceleri air e46 fat plakalı evo air golf hepsi ordaydı gene :)
incirli K plakalı bi s2000 baştan sona yardırdı maaşallah.
basın ekspres ayrımında da (uykusuzluktan hatırlayamıyorum tam ama ROB plakalı bi type R onun da sesi iyiydi =) ama uykumu kaçırmaya yetemediler :P:P
dragger yavuz abi dün beşyolda görüldü korna çaldımama ayıkmadı sanırım :D
na plakalı crx görüldü akşam
Tom plaka gc8 yildiz kavsagi gece bekcisinde goruldu
Dun aksam Uskudar sahil ee plaka moonrock s2000 ardindan kirmizi bir s2000 dha ama plakasini net goremedim
zıp zıppppppppppp :)))) adamsınn kanka :)
Sabah Edirnekapıda Varexli mavi bi S2000 geçti ama kim olduğun çözemedim öyle geçti yani :D
Yeni kasa kırmızı ön cam filmli amerikan parklı egzozlu opel astra gtc burdan mı ? Burdansa selam olsun..Sağ sol yapıp 1'de oturan bendim. O arkadaş görünce hatırlar beni :) Acıbademde gazladık.