Gel gel :D
Printable View
UD focus emre , emre abdik bakırköyde, crc ramo , yunus bz , ayhan kırmızı vti , güneşli mc'de , merter mc'in ordanda geçtim baya kalabalıktı =)
bebekte arenimo görüldü cok hızlıydı yakalıyamadım :D
merter mc te baya kişi vardı tek tek isim bilmiyorum walla :)
Merter Mc gayet karışıktı:) Oraya gelen bazı arkadaşlar biraz dozajını kaçırıyor bence.Ailesiyle gelenleri rahatsız ediyorlar diye düşünüyorum.
Beni görmedinmi abi. :D
her hafta yeni tech üyeleriyle tanışıyoruz güzel oluyo. Kendi aramızda takılıyoruz. :)
Bende baştan söyleyeyim. :D
burkaykalyon, Barış abi. Samet abi. Musti powercım. Onur abi VV GTI. Ama tanışmak nasip olmadı daha. Ferit abi bu hafta tanıştık. H.savas. Orcun abi. Berkay bım corsa. Berkay kamacı basıh lada. Bayrampaşalı mesut abi. Otomaniaa yine üst sokakta. bide 07 cos. :D daha hatırlamadığım varsa affola.
Edit bide ertekin abi ama tanışmak nasip olmadı onlada.
ahmet sen hangısıydın yaw karıstırdım herkezı :D
Abi üstümde kırmızı beşiktaş forması vardı. Bide sen içeri gelirken arabaya yanaşıp mustinin yanında ayaza baktım. :D
Gördüm abicim zaten. Arabanın başında değildin. Bide giderken gördüm.
Yok yok abi sıkıntı yok. :D
Sr vti
Hf type r
Vm leon
Bge rocco
Hepside goruldu masallah hepsine
merter mc in cılkı çıktı artık doğru dürüst sohbet etmeyi bilmeyen adamlar , pompaların arasında el freni çekip yanlamaya çalışanlar yüzünden 15 dk da bi polis dağıtoyor orayı .
1-2 kişi yüzünden ordaki 100 kişi muhabbetinden oluyor .
Yeni bi mekan şart artık merter mc son demlerini oynuyor bi kaç haftadır , adamlar dubalarla kapamış bp yi , haddinden fazla uğraşıyo polisler artık .
Edit : Bunlara rağmen bir çok kişi hem merter mc de güneşli mc de görüldü .
Gece Roll dönüşü peşimize takılan golfde burdan sa eğer maşşalahı vardı .
UD Focus Emre Kumburgazda yumruk atma makinasında şov yaparken görüldü :D
hahahahahahahaha hala gülüyorum ya izledikçe :hehe:
dün gece bi tane beyaz rocco daha vardı sitedenmi plakası s li bişeylemi başlıyodu bişedi gürkanın yanından basmaya çalıştı biz basınca nokta oldu merak ettim :D
ahmetyılmaz,barışardalı,h.savas,tz corsa samet , bayrampasalı ve sevimli yavrusu ayaz , bım corsa , vv onur gti , berkay kamacı basıh lada , ezh sw yanyoldan geçti , JAP - YGZ - JAD Typer'lar.
BAYRAMPAŞALI yı gördüm