34 EV 434 BMW E93 zeytinburnu tren istasyonu önü
Printable View
34 EV 434 BMW E93 zeytinburnu tren istasyonu önü
Bu akşam iftardan sonra Bayrampaşalı Mesut'un A3'ünü gördüm korna çalarak yanına yaklaştım ama başka biri kullanıyordu arabayı garipsedi biraz :)
dün cevizlibağ e5 te yardıran beyaz CRX forumdanmı acaba :)
dün sabaha karşı EMG astra gsi emirgan sütişin karşısındydı muhtemelen aynı yerde sahur yaptık :)
06 zm passat ostim 57 de ilaçlama yapıyodu
Dün Bursaya giderken 16 LVY plaka olması lazım TYpe R ile Yalvo Orhangazi arasında görüldü bir iki oynaşıldı. :D
Kelalper
perlavistanın etrafında dolaşan mat turuncu C4 VTS forumdanmı acaba :D
tunerfaruk-basık beyaz megane3.. birde DOU ti compact görüldü dün akşam çınar önünde
cabriolet özgür (jip güzelmiş) orhanşah abi :D
Dün gece a.ş'de Enes-x,TarıkS,EMG,muhaRRem,trendseref,pug_erkan,umutsah man,alp2,BK,DBS,YGZ,GNS,meh66,melii abi,OZ',stlegal görüldü =)
dün gece paşabahçe çigdemde VA vti görüldü bi aşağa bi yukarı dogru sıkıldı:D filtre sesi beni benden aldı maşşalah :D
dükkan komşusu turbo s2k yt görüldü
HHH typer görüldü akdeniz caddesinde park halinde. maşallah.
anonim şirket doluydu :D
Thollga naptin sen yaaa :) hic selamda vermiyosun yanimizdan yan yan geciyosun
bugün basın ekspressde bariyere patlayan kırmızı hatcback ef kasa cıvıc inş. bizlerden değildir. :(
Ayr s2000 düden park , kc ep3 dedeman burger , eez s2000 bozkan petrol
fenerde ksj plakaydı galiba beetle maşallah çok güzeldi ,bir de hng polo gti görüldü.
Boostup görüldü selam verildi :)
34KUK Sarı Cupra Ataşehirde görüldü.
RMZ s2000 yeşilköyde görüldü. sıfır çizme videosunu bekliyoruz =)
bende senın aracı gordum besyolda , radarın karsısındaydı :)
ayrıca b.evler metroport un kapalı otoparkında aynı köşede 2 x ımpreza ,1 tek kapı kırmızı corsa, 1 de sanırsam ae86 idi gördum beyaz renk beyaz jantlı.
hafta sonu florya yesılkoy cıvarında patlayan beyaz s2000.
Tholl-ga emirhan shptksodoj ve eser ayvazla japonyaya göre iftar yapıldı :D baya geniş takılındı :D
dün gördüklerimi bende yazim
zipzip
eserayvaz
emirhan şipohi
bs tayyar serhat
cupra tamer
uzman cem
extra olarak çınar ışıklarda yanından geçerken gördüğüm bilalakbayır