ahahah :D atom karınca
Printable View
atom karıncanın ateşinin söndürdüm dün gece azcık :)
görduklerım kendını bılıyo :D
RED fn2 optimum otopark park ederken...
Dun bir tane EA plaka Yeni POLO 4 kapı. Komple gri-mavi şerit uygulaması sağ ve sol kapıda. Sağ kapıda Devasa R Logosu ( Sticker Seklınde ) cam ustum spoiler falan vardı burdan mı acaba
BC plaka Mini Jcw Basaksehir, DV Scirocco R Florya'da goruldu.
bugün anadolu yakası sahilde baya bir modifiyeli araç gördüm aralarına mecburen girdim çıktım :D
birde sanayide sercan aksoy ve yeni aracı görüldü. biraz sohbet ettik.
bıd clioyu gördüm reşitpaşada :)
b.düzünde job typer, tam tunelde bı sıktım,baktım arkadan bı gurultu gelıyo,jobta sıka sıka gectı :)
yıne b.düzünde sarı renk megane rs
avcılarda fb plaka hb 1.4 civic.
Tame-R otomania berkay_aydın burakE. Modifik buluşma yapıldı. :D
bora abi red s2000 stadın orda ışıklarda bekliyodu :)
Kartal sahilyolu HUB rocco
Camlica giselere gelmeden sus 63 kirmizi s2000 cekiciye yukleniyordu buyuk bir sknti yoktur umarim,red 11 iide caddede yururken gordum masallahi vardi Ama o araba nedense 5 kollu jantlarimi geri takin bana diye bagiriyor..
onurgungor,ome_rs,spawn ve low-rider.
@uzman
Hub rocco idealtepe sahilyolunda görüldü. Başkası sürüyordu selam veremedim :)
06s8080 yada 8000 plaka mavi s2k gördüm te37 jantlı, rengi az bulunan güzel bir maviydi
Bugün öğlen Maltepe Süreyyaplajında 3 s2000 gördüm... Biri GKH plaka, diğerlerini unttum.
dahada gelen olmuştr belki :)
Forumdan mı bilmiyorm 06 NA 585 mavi subaru Turan Güneş bulvarında :) az yavaş git dostum yaa arabaya bişi olcak :D
@action88 ile home party yapıldı :D
emre peşekersoy incirli cad :D
Yenibosna yan yol BP Yellow Ek'yı gördüm selamlastık =)
Dün akşam basın express yolunda srk plakalı bi type r vardı kırmızı spor koltuklu. Ara ara basıp duruyorlardı aracı deniyorlardı sanırım :D İş olmadan geçtim gittim yanlarından :D Halkalı tarafına döndük beraber tekrar basın expresse bağlandı onlar sanırım git gel yapıyorlardı :D
E plakaydı sanırım bizimkentte mugen jantlı s2000 gördüm
Dün akşam Saat 20.30 Civarı Maltepe Dragos Sahilde 41 LS plakalı Kırmızı FN2 TypeR ve Plakasını unuttuğum 350Z gazlıyordu...
Çok güzel bir görüntü ve ses vardı ortada :)
EV'lat Clio Beykent Üni. önünde görüldü.