pesimit 106'yi gordum, daha dogrusu o beni gordu, selamlastik iki lafladik trafikte, insallah yeniden gorusucez.
Onun harici otomania ileydik.
Printable View
pesimit 106'yi gordum, daha dogrusu o beni gordu, selamlastik iki lafladik trafikte, insallah yeniden gorusucez.
Onun harici otomania ileydik.
TD plakalı mavi hb civic 96-98 sıtedenmı acaba? :)
bu aksam temde ufaktan oynadıgınız lınea bizdikte :)
Rs plakalı çok güzel bir fabia rs gördüm levent civarında.Masallahı vardı rengi falan harıkaydı fümeydi araç canlı yakından görmemiştim fabia rs hakkaten resimlerinden fakrlıymış.bir ara tamponuna yapışmasaydı iyi olacaktı u dönüşünü hızlı yaptırdı bana :)
EU 1234 plakalı cooper forumdanmı acaba saat 22.30 civarı baltalimanı ışıklarda görüldü
M 1818 Burak cevizlibağ tranvay duragında beklerken görüldü ;)
zıpzıp , emreşener @yeşilköy
59 DD vtec görüldü, forumda galiba kendileri lacivert.
Bugün 06 plaka e46 330ci imola kırmızı bbs ch'lı,basık vs.Gördüm bostancı oto sanayide.İyi duruyordu.
ayn 59 dd aydın abinin araba çağlardan almıştık :)
pazartekkede sedan füme si gördüm Samet mi bilmiyorum :D
dün gece ufuk abinin saxoyu gördüm evin önünde yatıyordu :)
SNC 10 plakalı vtec2 goruldu gecen aksam ıstınye sahıle dogru
59 VD plaka rs172 bostancı sanayi.
bakırköy incirlik caddesinde denk geldim ...
http://i164.photobucket.com/albums/u...106_170604.jpg
dün star honda da beyaz bı ıntegra gördum vti jantlı. cok hoş duruyordu. TEG i olanlar düşünsün derim ;) :)
dün galerianın önünde HaKo unun TT idi sanırım gördüğüm tt
bizimkent otoparktan itibaren bizimkent kavşağa kadar FUR aurisin takibindeydik maşallah giderken jantları çok hoş duruyor :)
41 TG 555 plaka siyah corsa gsi'ı gördüm Maltepe civarı sahl yolun da iyi yürüyordu forumdanmıdır bilmem :)
emre yeni corvetiyle goruldu :) emg emre fenerde otururken gordm
halkalıda 16 LK 776 kırmızı 106 gti park halindeydi. plakası dikkat çekti, arac güzel maşallah. sitedenmidir ?
Zan corsa e5te arkamda su an :)
Özgür67 abimiz dükkana geldi arabasının ufak eziği vardı hallettik. Taaa nerelerdne geldi umarım iyi ağırlamışızdır :)
Yunus_kg ve Blueboy Murat uğradı gene ayaklarınıza sağlık :)
airride focus jip haliyle görüldü:D
Bob corsa görüldü florya akvaryumun orda :)
Dun gece beylikduzu'nde sari kuk leon cupra ve sari s3 birlikte gorulduler
Ayrica merter mc donalds da ciddi doluydu ama bizden birileri var miydi uzaktan goremedim..
dün aksam üzeri e5 te PR vti EH vti görüldü :)
saat 11 gıbıde EV clio görüldü ama çakması :D