Dud plaka rocco siteden mi sabah 8.30 civari konya yolunda gordum aslinda 8.23 gibi de oran kavsaginda olma ihtimalim yuksek ben neden kimseyi gormedim :D
Printable View
Dud plaka rocco siteden mi sabah 8.30 civari konya yolunda gordum aslinda 8.23 gibi de oran kavsaginda olma ihtimalim yuksek ben neden kimseyi gormedim :D
S plaka bitane s2000 gördüm yenibosna tarafında. Kimse benim arabam basık demesin. Düz yolda kıvılcım cıkıyor aractan:) eger burdansa arkadas masallah iyi cesaret.
Acıbademin ara sokaklarında mert arıkanın Borasını gördüm. ve öğlen 12.30 civarı ZOR 49 plaka gtc yi gördüm, küfür etmene gerek yoktu, bende camı açıp küfür etmesini bilirim:)
Sabah erken saatlerde bostancı sanayide sarı 207 görüldü renk yakışmış.Ama araba basık değil tümseklerden çok yavaş geçmek falan.Basık olsa neysede :)
Araçlarda sticker olmadıgından kimseyi göremiyorum
55 LZ clio bogaz koprusu :)
dün tolga kaynağı gördüm benim işyerimdeydi akşama kadar selamlaştık :D:D
çorlu bp de ag polo goruldu :) bir hafta öncede totaldeydi :) benzinlik köşelerine saklanmış şekilde görüyorum çok sinsi bakkıyor ;)
az önce 1.8T li krem renk 131 ist. Yolu hipodromun yanından geçerken görüldü. Çatarapatara etti bıraktı. :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4127218/detay/
Bu ilan çok ileri derecede favorim :)
evet, sayfalara dagınık olsa da bi konu var. link:
http://www.techturkey.com/forum/otom...12-finduk.html
cevizlibağ e5 de SS 243 S2k'yı kullanan ve makas atarak egzosu patlatan abla aramızdanmıdır :D bütün gün bostancı sanayide berkay aydınla beraberdik.
sıkıntı yok dolmuscu hesabı yine bi korna yapardım ben kamyona :P
tesekkurler sagolasın:))
her gun annemi fiziktedaviye goturuyorum goztepeye. o metrobusu hatırlıyorum sinir etmisti beni, sollama da sollayamıyorum zıplamaktan, kaldım orta seritte :D
Biraz önce nispetiye caddesinde 34 bkm 94 sarı s2000 görüldü birde CMYLMZ gördüm porchesi ile
beşyolda sanırım n plakalı bi clio rs gördüm. güzel geldi gozume.
kale center ın o tarafta 07 dv plakalı kırmızı s2000 gordum kafadan cok ıyı duruyordu masallah
Bugün saat 4-5 civarı Basın Express'te gazlayan beyaz Mercedes C'li elemanlar burdan mıdır ?
marmara forumda burak E.
Bugün alibeyköy silahtar'ta arkamdan selektör yapan,korna çalan bi Beyaz linea vardı Plakaları App plakaydı lakin plakasını hatırlamıyorum simdi J Harfi vardı sanırım içinde plakanın Burdanmıdır ?
zıpzıp harun yeni corsasıyla durmadan geziyo heryerde karşıma çıkıyo :)
Urla'dan Konak'a gelirken RS 161 plakali Focus RS görüldü yaklasik 10 dakika önce. Video aldim ama arrgo konusmalar gectigi icin ve telden girdigim icin koyamiyorum.
dun gece ud focus bebekte ortalıgı bırbırne kattı 4-5 sefer zırıltılı egzoz sesıyle bı ılerı bı gerı gıttı durdu kornasıda ayrı bır olaydı :) basıklıgı hayret verıcıydı