Nerde gördün la belki benimdir o saatlerde E5de gidiyordum :D
Printable View
Hahhahaha yok ben Avcılara giriyordum o saatlerde :D Tavan barımdan tanıyın artık beni :D
Melih Ö. - H.Savas - Berkay - AhmetYilmaz - Musti - Burak E. - Burkay ve daha bircok hatirlayamadigim kisiyi gordum, guzel zaman gecti. :)
Eyvallah kardeşim :)
acıbadem parıs mahallesınde melih ö gordum selamlastık :D
Beren.T. ile kordonda karşılaştık selamlaştık maşallah canlısı çok daha güzel celica'nın :)
Dün gece saat 03:00 gibi Merter Shell'de Kgs dolumu için durdum. İnerken karşı şeritten gri bir E39 BMW öyle hızlı geçti ki; yağmur da yağıyordu..
Kartı doldurdum, yola çıktım ve Haliç'i geçince trafik kilitlendi bir anda. Biraz ilerledikten sonra gördüm, o gri E39, beyaz renkli Clio Symbol'e arkadan çarpmış, arabayı kağıt gibi ezmiş resmen.
Araba yapılı gibiydi. En azından egzos sesinden belliydi.
Can kaybı yoktu sanırım.
Buradan tanıyan çıkar mı bilmiyorum..
Yağışta lütfen daha dikkatli olalım.
mk1 turbo kırmızı golf gördüm çorluda...aracın konusunu aradım ama bulamadım kaldırmışlar galiba.
Carbon vtec.i gördüm pendik sahil ışıklarda :) kırmızıdaydı geçerken korna çaldım ilker abi kafasını çevirdi fakat gördümü görmedimi pek bilmiyorum :)
slc 93 plaka s2000 acıbadem
Real merterin onunde 2 s200 wardi birinin cakutluklar sokuk ole duruyordu icim ciz etti :(
yenibosna koçtaşda 34 tb 3300 jazz dünde realin garajında basık beyaz fiorino.
time-r'ın civic'i gördüm sanırım
Fog s2k@fenerbahce
erad'ın aşağısında 4 yol ağzı var ya,orada.ışıklarda bekliyordum
Dün htsipit karsıyaka civarı .
Dün gökhan_205 pampişimle AZ'yi teste çıktık bakım yaramış Maşallah :) İstinyede UP 1001 selçuk abiyi gördüm selamlaştık, dönüştede Emre D. pampişle ayak üstü sohbet ettik :D
Umraniyede airfocuslu erdi pampisim dip basik lipi
surte surte gidiyodu masallahh
öğlen konya yolunda metinalan görüldü ve korkutuldu :hehe: :D:D
işyerime SErhat. geldi muhabbet ettk, üsküdar kandillide siyah crx lf plakaydı yanlis hatırlamıyorsam