ümranıyede Ap plakalı typer görüldü ayrıca gkn plaka polo .
Printable View
ümranıyede Ap plakalı typer görüldü ayrıca gkn plaka polo .
yeditepe üni. gelen varmı veya o bölgede oturan
dün gameland in önüne R plakalı fırtına mavisi rocco görüldü :)
Bugun Basın expres saat 4:30-5 arası Kırmızı tek kapı 207 gördüm egsoz fallan beni görünce gazlamaya başladı burdamıdır sahibi.
GUR 86 etilerde dolanip duruyor. Sesi guzelmis. Siteden yanlis hatirlamiyorsam.
=) dert etme bukadar bi saatte anlaşlım :P gör beni ehhehe
53 dr subaru ve bmv 25 m3 sanirim. Duduzara gelmisler.bmv yi bilmemde subaruyu 53 diye forumdan aklimda kalmisti guzel duruyorlar:)
tamam o zaman ama sanki birbirimizden haberimiz yokmuş gibi davranalım, bide mesela ben seni görmüşümde sen beni görmemişsin gibi olsun sonra ben buraya yazarım şu plaka aracı gördüm tech'tenmi arkadaş? diye, ( sanada özelden yazarım bak seni gördüğümü yazdım hadi cvp ver) diye, sende evet araç benim dersin işte neden ogün orda ne amaçla bulunduğunu falan yazarsın öle takılırız... :D
heycanlandım şimdi ne zaman yapıyoruz ?
ROR plaka Cabrio E36yı gördüm. 6silindiri 2-3bin devirde bile hissettiriyodu...
Pazar günü geldim aslında sizin oraya hatta oturduğumuz Kafe'ye doğru baktım gezdiğimiz yollarda yeniden gezdim ama seni göremedim hiç birşey eskisi gibi değil :D çok duygulu oldu dimi o zaman bi hafta sonu toplantı uygun olur hatta yarın akşam ne dersin :D
35 hub kırmızı şarokko küçükyalı poda görüldü
orhan kuzey elınde benzın pompasıyla gorulduu :D
Ev lat clio yu gordum daha sonra floryada egzoz bagirtan siyah bir corsa kng plka corvette low rider baskanmzn le mans otoparkta :)
2 gündür Kırmızı 207GT yada RC görüyorum B.düzünde. LEV 08
başakşehir tarafında 1 haftadır düzenli olarak önümden gecen plakasız bitane vtec2 var. beyaz renk hep gece denk geliyorum adam ön farların düzenini değiştirmiş C4lerdeki gibi uzunlar en sagda yanıor baya hoş olmuş kim acaba:)
Dün akşam orhan güney görüldü. Pilav yiyordu :D
sabah fat 72 evoyu gördüm maslakta
sarıkamış eleşkirt ayrımında basık bi unimog gördüm siteden birinin mi ?
GV plaka(app plakası yok dışardan biraz orjinal gibi duruyordu) fırtına mavisi scirocco burdan mıdır? dün öğlen 12.30-1 gibi temde denk geldim
Beyaz GEL ibiza cupra serifalide yikamacida goruldu
SBL plaka 306 gti gordum, kazlicesme sahilyolu, muhtemelen kendisi beni gorememistir, sag seritteydim.
Dün gece Şirinevler E5 te 34 SUS 69 siyah S2000 göründü :) Egzoz sesi ortalığı yıkıyordu :) Bugünde BG 4982 Gri VTİ bakırköy adliyenin kapısındaydı resmen parıldıyordu :)
ümraniye carrefour'un orda kırmızı ciddi basık ek honda vb 9357 ydi sanırım tümsekden gecmesn bayağa bi bekledk arkada aramızdanmıdır :)
Karaman'da arada bina camlarında kendimi görüyorum :D
Zannedersem başka üye yok Karaman'dan :D
ataşehir inönü mahallesinde ess 20 s2000 gördüm yeditepe üniversitesinin karşısındada güzel bir cooper vardı sesi güzeldi
jbr87 az önce gülbağda