Yılbaşı akşamı beyaz megan rs carrefour içerenköyde gördüm :)
utkunoa nın rocco yu sık sık görmekteyim :D
1-2 daha vardı ama aklıma gelmedi :)
Printable View
Yılbaşı akşamı beyaz megan rs carrefour içerenköyde gördüm :)
utkunoa nın rocco yu sık sık görmekteyim :D
1-2 daha vardı ama aklıma gelmedi :)
-Dün Kücükyalıda ALG Typer park halinde,
-Bugün Yanlıs hatırlamıyosam GKH plaka Cooper İdealtepe Sahilde,
-Sonrasında Meguiars ta bircok Mini,Bmw vs gördüm 2 3 tanesi tanıdık geldi fakat techtenmi bilemedim :)
BE 555 kırmızı GC8 siteden midir acaba cevizliderede görüldü 8-10 sene önce çok sevdiğim bir abimin arabasıydı :)
Dün akşam sefaköy de vatan marketin önündeki caddede bir tane mitsici arkadaşla ara gazı ile selamlaştık ama burdanmıdır bilmiyorum. O ara gaz yapınca bende ufaktan bi gazladım sıkıntıdan sonra yanıma geldi bas biraz dinleyelim dedi :D Aracı EVO mod lancer dı sanırım. İyi benzetmiş evo ya maşallah :D
arnavutköyde mavi bi jetta gördüm 34 ET plaka çuff çuuff yaparak gidiyordu sitedenmidir bilmiyorm :D
haha:D o gece nişantaşında sataşmadık insan dalmadık mekan bırakmadık:D en son havai fişekler patlarken dışarı fırlamışım ilk tuttuğumu resimdeki vaziyette kutlamaya aldım:D:D
http://img580.imageshack.us/img580/5...0030934072.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ahahhahhaha hahahha çok güldüm o elindeki insan abi farkındasın değil mi? :D:D uahsduhahha
abi herşey iyi güzelde insanlara ne diye sataştın
Emre Abdik kankamı dükkanında ziyaret ettim :)
engean & otomania
Ertekin abi o sakallı çocuk benim. Yeni yılda en şanslı olan. :D
Dün gece a.ş de BGE 01 gürkan abi,BA s2k zübeyir abi, EK24 civic bilal abi, EK20 turbo civic harun abi, esnaf eray abi,HP s2k öner abi,ppr kaan abi, mec s2k emre abi,dey 53 hakan abi, aksam maltepe satoda sonrada a.ş de :) tolga-R, EAA FN2-R askan abi, HN FN2-R Berkan abi, gavur mermisi eski evladım GFJ 306 GTi-6 harun pampiş, ve nicklerini hatırlayamadığım abiler kardeşler :)
kanka FSM yoluna cıktık orda yapıstırdık :) video da çektık :D
flash degıl vtec kullanıyoruz kocum derdim ama dgr flash kullanan arkadslara ayıp olmasın diye, hee rüyamda dıyorum sana ;) arkadsta şansa benım ruyamı video ya cekmıs :heyoo:
34 FNA plakalı makyajlı E46 Coupe siteden mi. Kahverengi. Arkadaşı biraz darladımda kusura bakmasın. :)
HMG plaka mavi corsa opc goruldu selamlasildi
34gs plakali black edition polo gti dikmen mesa dora otoparkinda görüldü
gece A.Ş de görülen EK lar bambaşkaydı:) 41 plaka kırmızı, B.Aktepe araçları
ORHAN ABİ Bİ SİNYAL ÇAKAYDIN muhabbetteydik:) sedanda ünaldı abi
Emre abi ve je s2k acıbadem özsüt.Selam verecektimde yanlız değildi rahatsız etmiyim dedim.Bende hatunla gelip paket alıp çıktım.
K kaan'ın arabasınıda gördüm marşpiyelde biraz çamur kalmış yıkamacı işini iyi yapmıyor. :) Maşallah enkeiler yakışmış.ön tamponuda boyatmış sanırım en son gördüğümde boyasız plastikti.