az önce pendik marina otoparkta tt typer mışıl mışıl yatıyordu gerçekten maşallahı var
Printable View
az önce pendik marina otoparkta tt typer mışıl mışıl yatıyordu gerçekten maşallahı var
Modlu kırmızı Evo 9 Beysukent tarafında çevirmeye yakalanmış halde görüldü, çok eziyet çektirmediler inşallah :)
Bir de mavi bir rocco ve yazılımlı megane coupe ile armadaya kadar ölümüne makasladık, arkadaşlar burdansa selam olsun :D
öğlen saatlerinde 20 plakalı kırmızı typer görüldü tuzlada
dün gece 23:00 23:30 sıraları basın expresste bızı gordukten sonra sag serıtte yawas yawas takılan siyah s2000 burdanmı acaba?
06 EP 112 plaka w126 Mercedes, Eston Reşitpaşa Evleri 3.kısım otoparkında görüldü.. Orada mı oturuyor acaba ?
Jm plaka avcıların Aracı. Tugut kardeşlerinse buradan diğeri siteye üye değil galiba Burak abinin.
kuruçeşme kahvesının orda saat 6.30 7 gıbı tc plakalı kırmızı bı type-r görüldü. maşallah çok güzeldi :)
35 plaka full basik kirmizi bir EF civic gordum onumden U donusu yapip yurudu guzel citirdan bir egzoz sesi vardi tutuldum.. :))
reşatatatataatat'la resim çekmeye gidiyoduk florya sahil yolunda arkamıza baktım RamoSİ takıldı nerden çıktı bi anda anlamadım ama güzel oynadık :D arabası çok ciğerli maşallah :icon_tup:
Melih Özlem saolsun uğramış dükkana ben yoktum akşam döndüğümde karşılaştık kısa bir selamlaştık bir dahakine kahve içmeden bırakmam :)
melih özlem nerde dükkan görse dalıyo zaten hangi dükkana gitsem orda koku isteyen yokmu diye bağırınıyo :D ahuahauahuaha bu akşam gördüm yine floryada ama evlat cliomuz yoktu
Bugün akşam 7 civarı, FSM Den çıktıktan sonra kadıköye doğru ilerlerken yeşil S2000 i gördüm, sanırım SRC 28 di plakası.. İyiydi sesi :)
dun skn gks typer
mnd czt
alper_vns görüldü turan güneşte x5 le aşagıya dogru iniyodu :)
dm plaka cooper s gokhan abının aracı sanırım yesılkoyde park halındeydı madonun ust sokagında.
35 HUB aynı yerinde yatıyor kücükyalı minibüs yolu kenarı :)
izmit civarında gri 41 rr plaka typer ı gördüm otobanda bi yarış motorunun peşinden sıkıyodu :D
Az once gazi orta gobekte mavi jettayi gordum
yanlıs gormusum pardon JR EVET hatrladım maasalh sııznkınede dkkatler uzerınde :)
Dün bartubasot, emrhan_sipahi, tunerfaruk ile cila yapıldı gece 3 e kadar.
Bugün Ecufastte Bartu ile ayaküstü muhabbet edildi.
Tholl-ga yine yalanlardaydı görülemedi.
Tamam.
Ataköy sapağından E5 Bakırköy istikametine giden yan yolda Clio 3 RS gördüm kırmızı burdan mıdır ?
vnt 38 czt cennetde görüldü ıslık çaldım ama uzun abi telefonla konuşuyodu :D
bu gün bi z4 vardı avrupa yakası çevre yolunda denk geldik burdanmıdır :D
Yolun yabancısıydım ama eğlendik gene maşallah :)
Dün beyaz z4 cnk plaka ve beetle peş peşe cadde boyunca gazlıyorlardı :) z4 baya sert geçişler denedi ama olsun :D
öğlen bizimkentte STP selçuk abinin s2k yı gördüm maşallah..