yb typer okmeydanı anadan doğma stock
Printable View
yb typer okmeydanı anadan doğma stock
atakent madoda scirocco ile bilal battal görüldü
GRY85 guray gur'un evinde nires adlı kullanıcı görüldü :)
Booozer
Yarim saat sonra jumboaliyi gorcem :D
Siyah bi tayyar goztepe koprusunden e5e ya da goztepeye dogru sikti, otobuste olum sessizligine neden oldu :D
ZZ turbo ies goruldu e-5te cevızlıbag tarafında.
27 Z 350 plaka 350z acıbadem.Canberk adlı arkadaşın evosuda 2 gündür acıbademde bir pastanenin önünde.
06Rs775 plaka clio rs sariyerde goruldu.bizden mi bilmiyorum.
Low-Rider ile Jantmaxx da tanışıldı :) trafik sayılmaz ama arabasını sürerken gördüm en azından:)
01 plaka dizel ibizayı gördüm dükkanımın karşısında ama plakanın sonrasını hatırlamıyorum.Burdanmış selamlaştık arabası çok güzeldi.Hatta köpekle oynaştılar kapıda:)
bugun bati atasehirde beyaz bir bocanegra ya arkadas patlamis ya da arkadasa patlatmislar pek anlamadim ama arka sag tekerde bir sorun var gibiydi. bir sey lazim mi diye bagirdim ama sallamadi kimse :D
E46 Cabrio m3 ile Tunay K Goruldu :)
Vay burjuva K. :D
Merterde ud focus emre kardesimi gordum..kornalastik..bende oda cikiyorduk..
otomania,barışardalı,burak e,engean ile görüşüldü...
unuttuklarım olabilir kusura bakmasınlar...
otomania,barışardalı,OguzU, ismail abiyle sıkı bi muhabbet edildi görüşüldü...
otomania ile sahil cok iyidi guzel muhabbet ettik az üşüsekte :D
savaş kardeşim tünelde ki ses hala kulaklarımda maşallah aracına italyan aygırı :) lipte sıkıntı cıktımı
otomania aracına her gördügümde maşallahı eksik etmem nazar degmesin :)
barış ardalı,h.savas,oğuzU,engean,burak e bi kaç kişi daha
21:00 sularında Kartal E-5 tarafında EV TypeR görüldü, lacivert renk miydi ne. kimindir bilen var mı ?
Bu arada harbiden savaş maşallah sese hayran kaldım dostum allah kaza bela göstermesin.Kesinlikle İtalian Job ;) Bu arada ismail abi Cansın abi :D
Bişey daha eklemek istiyorum evlere dağılırken burağı arabada son dk atak keşfettik buragın araba ben burdayım dedi resmen çıkan sese eve gidene kadar inanmadık :D
yarım saat kadar önce temde, gebze-çamlıca gişeler arası deneyen bi tayfa vardı..
bi makasladım geçtim, fark ettiler mi bilmem :)