merter mc'mi kaldı artık ya hala varmı orası :D
Printable View
merter mc'mi kaldı artık ya hala varmı orası :D
Th plaka air astra gultepede kaldirimda dip basik sekilde goruldu masallah cok hos duruyor :))
Dün lüleburgazdan misafirlerimiz geldi ataşehire gelmişkende roll night yapalım dedik ufak çaplı :) kutsal,güven,kaan, 39 su clio rs, 39 tc f7r, gfj 306 gti, gc,rm,evn fn2-R,gkh,red,by s2k,gns t typer,umu_vtec yr rocco,vb saxo vts,eh,pr,rjh vti,gs,k 206 gti ve aklıma gelmeyen araçlar bayağı kalabalıktı ***** yer :)
Basaksehir Shell'den cikarken Harun'u yeni 350Z'iyle gordum sıka sıka yurudu :)
Şu merter mcde güzel bir şaka yapmak lazım polislere. Şöyle bir hevesle kalabalığı görüp gelecekler hiçbir araç bulamayacaklar falan.
Az önce Atasehir bilfenin orada sanırım jeandan-r i gördüm yeşil EK
Anaa ahmet benim gitmemi beklemişler polisler içime dogdu allahtan çıkmışım benden sonra karışmış ortalık
otomania,tamer,burak.e, kadyr, yunus_kg, skyhawk34, engean, sagi
8.30 civarı incirli e5 ten cevizlibağ yönüne doğru füme GTR geçti çok hızlıydı plakayı seçemedim sağlam sıkıyordu egsozuna bittim ya o nasıl bir sestir öyle maşallah :) 11.15 civarı merter mc te yanlış görmediysem astrair duruyordu jantlardan tanıdım oda çok iyiydi maşallah :)
@melih
Ahahaha :) aslinda arabayla gelinip sotelencek cok guzel yer var pis saka yapabilrizde mc donalds sikayet ediyormus
Ben artik gitmem telefondan yer bildirimi yapcam :)
otomania :)
çalışlarda barış ardalı,atom karınca, 06 sarı hb honda, tz corsa
KGüneyli bir rahat bırak be kardeşim sabah sabah tepeme binilmez ki :)
cumartesi günü FURkan çiçeği gördüm yolda aurisiyle, selamlaştık,
dün hakan kolayca yı avc sahil yolunda gördüm selam verdim aldı mı bilmiyorum :D
Tuncay abi, - EH vtec, ENG vtec..
Saroşlaydık bütün gün:)
gene tayfayla beraberdik iyi gulduk :D
@ahmetyılmaz@arda 55 ar corsa@onur boray @burak e.
öğlen ataşehirde NK e46 M3ü gördüm. sitede fotograflarını görmüştüm maşallah canlısı da ayrı güzel
Time-R haznedar shell
Basın ekspreste scd 56 plakalı beyaz rocco goruldu bızdenmıdır
Dün gri opel astra sedan bi arkadaş fark etti selam etti bize. Kusura bakmasın biraz geç farkettik yol yorgunuyduk şehir dışından dönüyoduk :D
Sekolive serkan abiyi halicioglunda gordum otobusteydim selam veremedim :)
Yunus Kgnin tükkandayım eleman çalışıyor ben takılıyorum :D
Jgf czt mecidiyekoy de goruldu