bende memnun oldum :heyoo:
Printable View
34 dn kirmizi combo burdaysa masallah. Basiklikta nokta koymus
Ataköy marina da çok sert bir e92 m3 park halindeydi,üzerinde siyah çalışılmıştı. beyaz araba böyle yanar mı dedim..., gece gece yanıyordu.. Bir de pist günlerine gidemeyen tüm ferro'lar marinada sıktılar bugün herhalde... Ferro doldu taştı..
az önce anadolu bulvarında oynaştığım 39 plakalı mavi vtsci arkadaş foruma burdan mıydı konuştuk siması yabancı gelmedi ama tanıyamadım kusura bakmasın
Dun aksam otobanda bizle oynayan BUR 92 plakali e92 m3 burdanmidir ?
CAS plaka GTR Yeniköy'de görüldü.
Dün İzmir çevreyolunda Çiğli tarafından gelen gri VT 555 vti, yeşil sedan vti ve kırmızı vts görüldü. Tatlı tatlı yürüyorlardı. Hepsine maşallah :)
'Eangle' bey lacivert 59 plakali civic ile sultangazi görüldü minibüs'te oldugum için selam veremedim :)
ygt trophy'yi öğlen caddede gördüm
Ess20 s2k emre görüldü.
Fenerbahce de Gfj 306 gti ve adanali tt goruldu maasallah ikisinede:)
Arenimo kankam görüldü selamlaşıldı oynaşıldı koklaşıldı üç korna yapıp kaçıldı :D ayn team saygılarrr :D
Ejmmm hulkiii kankiiiimde görüldü oynaşamadan kaçtı :D
G plakalı F458 i unkapanı köprü girişinde gördüm
sessiz sessiz gitti maşallah
34 GLA 80 sarı renk 106 buradanmı tarabya sahil boyunca önlü arkalı gittik :D Maşallah tertemizdi.
KDVTI çamlıca tepesinde görüldü, selamlaşıldı. Oturulup çekirdek yenildi :)
ZB(Sanırım) 3381 plakalı siyah evo burdansa selamlar :D Sabah 10.30da gördüm çok sakin iniyodu mahalleye :D
Jt plaka 106 gti gordum sancak mahallesinde ses harikaydi masallah :) sanirim siteden kivanc nickli uyeydi
GAD 01 maltepe Coffee'm önünde
bin kere daha maşşallah
Dun aksam sitenin cogu besyol sanayideydi nickleri yaz yaz bitmez ama araclar bim corsa onurun gti :)
ENG vti , star honda da görüldü.hep karşıma cıkıyo. bana nasip olacak herhalde :D
ban 97 sarı cıvıc burdan mı acaba e5 den bostancı sanayiye kadar arkalı önlü gittik bugün
fzh ef kasa cıvıc vardı bi tane de
NIF plaka tayyar merter e5 te görüldü....