Sorma 1 iptal. Cita da uctu :D
Printable View
Saat 12'de Bayrampaşa / Maltepe Meydan'da Roh 51 görüldü .. Çatır çutur sürte sürte gidiyodu .. Bu ikinci görüşüm, üçüncüde durdurcam .. Burdan mı arkadaş ?
RED s2000 agaoglundan cikarken goruldu masallah :)
Bugün o kadar dolandım bir Allah ın kulu görmedi mi beni :D
Kırmızı ZR Scirocco burdan mıdır ? Bayrampaşa/Rami sapağına kadar beraber geldik Cevizlibağ'dan gülüştük ettik buradansa selam olsun :)
KNG corvette yesilkoy polatin onunde goruldu, kulaklarimizin pasini aldi :)
halkalı soyakta gs plakalı siyah jantlı mavi golf r görüyorum..burdansa sahibi maşallah arabaya
Stickerları yoktu civic sporta benzio siyah jantlı
tc ep3 ve bir dünya fn2 burj'un önündeydi. Birde 01 ayk idi sanırım evoque kızıltoprakta. Daha çok var bugün anadolu yakasının her yerine girdim :D
Dün is cıkısı BOC vtec.ı gordum egsozcuda korna caldım gozgoze geldık ama arabayı tanımıyo dıye bı tepkı vermedı :D
ZAN Fn2 Typer İzmir/Karşıyaka tarafında görüldü. İzmir'e falan mı satıldı ?
y.güner bey'di sanırım beyaz S2000 ile bir iki gün önce sultangazinin arkasındaki arnavutköy yolunda görüldü güzel güzel gidiyordu ters şeritlerde oldugumuzdan selam veremedim :)
Siyah JM plaka S2k yine bir cumartesi yine büyükşehir/beylikdüzünde bir kafenin önünde görüldü.Burdan mı hatırlayamadım.
EM-RE abımı cadde de yakaladım ayak ustu halını hatırını sordum :)
Saolsun oda bıze guzel bı resital yaptı cadde ınlete ınlete gitti masallah corvette ye
:)
Özgün abi, Özgür abi ecufastte :)
Birde Haliç caddesinde Blueboy geçti Elektrikçi zeki abideydim bağırdım duymadı, aradım telefonu kapalıydı değişmiş heralde :)
http://img1.loadtr.com/k-833566-şlkjhbv.jpg
burdanmı bilmiyorum ama fenaydıı ..tam benlik aile aracı :)