valla bi ara dedim uğur'a gidelim selam verelim diye tam geliyoduk sonra coş 106 ile ad vts geldi o anda. sonrada hemen gittik zaten polis geldi.
Printable View
Florya Mez önünde Oğuzhan Öksüzün lastik sesini duydum :D :D
Livestrong (Samet Özeren) Bodrumda jetski'de görüldü :)
Enesy bati atasehir gobekte goruldu yanindada bi s2000 vardi
basık focus ud'ydı sanırım ortaköyde park halinde ateş ediyodu :D
dragstar@gayrettepe
korna çaldım da boş boş baktı:D
.::EmrE::. Ile beraberdik ESS20 S2K , kenarda park halindeydi senin arac EK plaka sanirim.
Dun gece MEH66 mehmet , ve ESS20 emre ile sabaha kadar oturduk , atasehir starbuck KZU cupra ve ismini hatirlayamadigim arkadaslar ( kusura bakmasinlar bu arada :) )
Bati atasehir GNS R dou ile ayakustu goygoy :)
frid,otomania,h.savas,musti power,burak e.,ahmet yılmaz,berkay bım corsa,burkaykalyon merter mc :)
tabi ne macera ama :D
ortakoyde ud focus, gece 01:00 gibi merterde vv onur, h.savas.
eski 35 AY yeni 41 RS 122 clio rs " 1 * 2 kesici kesici yaparken görüldü " :)
aklıma geldın walla bakındım ama goremedım zaten 2 dk durdum mecburen, hatunla yemek yıycektık ama kasalar kapalıymıs ay başımıymış, ay sonumuymus neymıs, gırdık cıktık hemen :)
walla 2 dk olunca malesef gece 1-1.30 gıbı ordamıydınız ?
cuma günü s virajında kırmızı vosvos , SNN plaka polo , Polo ateş ediyodu maşallah :)
Cumartesi MC ; Fatihkahveci , H.savas , ahmetyılmaz , emirhan , burkaykalyon , Berkay_aydın BIM CORSA , Barışardalı , otomania , VV onur , HAZ Broadway ,
Dun ugk, bv megane rs, 207 rc, ozan, selcuk, aytug, musa, corlu yolunda goruldu :p
şuan beykent mc önünde EMG cooper yatıyor :)
dragon07 bullet07 barkinakgul jöntürk mofo zs çekimlerindeydik :D
TOM impreza yildiz kavsaginda goruldu.
Bge scirocco atasehir mc in ordaki gobekte goruldu
az önce cumhuriyette basık golf mk2 gördüm GF plakalı araç sahibide foruma üyede nickini hatırlayamadım
sinan1986848 f.dogan ramazan dirk bahçelı 7 de goruldu :)
dün acıbademde siyah basık hafif ofsetli jantları olan bi leon gördüm forundamıdır araba süper duruyordu maşallah