Orhan guneyle gazlarken bi anda melii beliriverdi otobanda catara patara:)
Printable View
Orhan guneyle gazlarken bi anda melii beliriverdi otobanda catara patara:)
BA siyah tayyar e5 te görüldü İncirli'de.
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...24496495_n.jpg
bu tayfadan sonra bi 10 20 kişi daha gördük :)
Cuma günü incirli caddesinde ESS 20 s2000,
Dün gece istinye - bahçelievler tayfa karışık olarak istinye'de yaklaşık 40 kişi :D ,
airVos berkay yine istinye'de,
eve dönüş yolunda güneşli'de ise white rs görüldü.
okhan gedik twice :D
özgür ermek
Basaksehir Mado'nun onunde yine Bruglione goruldu, 2 GTI dip dibe cekilmis ama yine arabanin etrafinda kimse yok diye selam veremiyorum :)
beylikdüzü opetin önünden 15 20 araba geçti valla kim var kim yok tam göremedim görkemin crz'yi tanıdım sadece
edit: bir de 06 VTC gördüm büyükşehir de.. maşallah.
EFG corsa hep özgür sanıp önüne atlayasım gelıyo :D
ASK plaka emre yeşil di herhalde bahçeköyde
06 UU plaka mercedes cabrıo beyaz 500esc di galiba burdan birininmiydi araç yabancı gelmedi bikaç gündür bizim sokak duruyo :)
06JR Rocco Park caddesinde göruldu :)
öğlen idealtepeden e5 e cıktımtam yola giricekken bi çekici üstünde bir beyaz supra bir mavi bir gri yeni kasa sti gördüm güzel bi görüntydü:) caddede em-re nin vette yatıyordu maşallahı vardı:)
2 tane turbo şahin gördüm fener de :D
5dk once caddede VT vti.
Edit:an itibariyle orhan abi caddede...
Ak vtec yine herzamanki gibi zımba
yok be kardesım karsıdan donuyordum bırseyler yaptım araca depoyuda fulledım :D fren kıttı tasıcılar ve on takım vardı bırde benım takım cantam vardı totalde 140 kg agırlıgım vardı ondan dolayı tutundular bana :D zaten on takımda eksıklıkler vardı onlarıda halledelım ondan sonra cıkarız adam akıllı saglıklı denemeler yaparız :)
bugun cadde, fener hızlıydı :)
ayvalık balıkesir arası ivrindi civarında 207 rc gördüm bitane aslanlı stickerları duruyodu plakasını hatırlamıyorum ama 34tü buralardandır diye düşündüm nedense :)
Pis lanet mikrop_ali :D kerem ramazan ve adını unuttuğum (kusura bakmayın) arkadaşlarla güzel bi karting yaptık. :)
Aries arena'daki eleman benim :D
SU plaka beyaz bmw e5 te selamlastık burdansa tekrar selam olsun.
mavi Mustang görüldü koşuyolu cevizağacından yukarı bi ince ayar verdi.. Mşallah.. :)
Dün bostanlı da Berk abi görüldü evo ile :) r8 kapıda yatıyordu :D
Emre abi görüldü corvette fenaydı maşallah caddede yamuldu :D
Biraz önce nispetiyede 34 BKM 94 sarı s2k