Bugün yani 21inde ankaradan dönüyodum afyona, sivrihisarı geçtiksen sonra yeşil subaru forester gördüm enkei jantlı, burda vardı diye hatırlıyorum. Geç farkettim yoksa sellektörü çakacaktım
Printable View
Bugün yani 21inde ankaradan dönüyodum afyona, sivrihisarı geçtiksen sonra yeşil subaru forester gördüm enkei jantlı, burda vardı diye hatırlıyorum. Geç farkettim yoksa sellektörü çakacaktım
beylikdüzünde FTC punto birde basık GD plaka fiorino görüldü ikiside maşallah iyiydi :)
Tdı Power Golf ıle cayyolunda goruldu :)
Bayram boyunca bir sürü kişi gördüm ama aklımda tek kalan Konya'dan Ali abinin yaptığı EK9 TypeR replikası. Onu gördüm sanırım %100 emin olamasamda. Nerede gördüğümüde hatırlamıyorum. :D
Hızlı gençler dedemandalardı. ZS typer ı okula falan yazdırın sürünmesin :hehe:
bi kaç gündür akşam üstleri kemerburgaz\göktürk'de beyaz bir integra görüyorum forumdan'sa sahibi maşallah duruşu ve egzos sesi çok iyiydi.
mc de barış ardalı ve mustafanın yukisi bayagadır orda duruyor unuttu heralde :D
VD 3.28 gkm13
ANL golf her zamanki küf tuttugu yerde :D
Emre D' Istinye sahilde goruldu
Air Jetta maşukiyede görüldü park halinde. canlı canlı bi başka duruyormuş :D
dün gece beyaz S plakalı sirocco altınzade görüldü maşallah beraber gazladık ümraniye küçüksuya kadar köşelerde beni filan bekledi. sonra kayboldu :)
dun harbıyede selamlastgmz kırmzı fıesta buradan mı:)
bayramın ilkj günü küçükyalıda HYN type-rı gördüm
ankarada dj fn2 goren yok mu, tunali semalarinda peder kullaniyo 3 gundur. egzoza söve söve bi hal oldu 55 yasinda adam :)
dün akşam beylikdüzü kübanın önünde EMA rocco yatıyordu
EMG astra kosuyolunda dun gece Cevız Agacınn orada..
dün gece vatan caddesi boyunca bayrampaşa taraflarına kadar bordo renkte bir honda civic gördüm, plakaya dikkat etmedim, sanırım 1.6 iesti, feci bir egzostu vardı, zıplaya zıplaya gidiyordu valla :)
beni DaYı plaka sarı sisli focusumla kimse görmüo acım büyük:D
dun M_PROJECT park caddesınde goruldu :)
Bu gece K gti alper abi auranin az ilerisinde:)
FJK vtec görüldü alsancakta korna çaldı ama benim kontak açık olmadığından ben çalamadım :D
MC baya kalabalıktı yine bu akşam..Baya araba gördüm her ne kadar sahiplerini pek tanımasamda :)
casablanca eray Cayyolu park caddesı cıvarında goruldu
mc de h.savas,ftc punto,mr garage crx,berkay ve slmlaştığımz bi kaç kişi daha
07 dbs 16 gri polo gti dokuma evren büfenin önünden sakin sakin giderken görüldü...
dün akşam kırmızı sedan si ile sahnnn alibeyköy de görüldü selamlaşıldı, jantmax ekibi pist günlerine hazırlık durumuna kısmen dahil olundu :D
Dün YOK plakali s2000i gordum pembeye kaplamislar.
Ostimde tıc rs i gordum
Dün gece MEH , FLY , KES S2000 ler , BZ Polo GTI , ZH EVO , çete misali Sarıyer'den Emirgan'a kadar gittiler.Her birinin egzosları aslan misali kükrüyordu lakin polisleri görünce hepsi süt dökmüş kediye döndüler :D Şans eseri hiç bir araç çevirmeye takılmazken polisler emeklilik ikramiyesini kaçırmış oldular :D
dün akşam merteri geçince e-5 üzerinde turbo siyah 106 gti vardı ... kötü patlamış .. plakayı vermek istemiyorum ... çok geçmiş olsun ...