Dün avcılarda kahve diyarında Ümir beyin saxosu görüldü, mesaj attık takmadı bizi :D
Printable View
Dün avcılarda kahve diyarında Ümir beyin saxosu görüldü, mesaj attık takmadı bizi :D
41 Va sarı corsayı gordum sabah b.duzunde
fzg samet kumkapı sahıl de göruldu
Yeşil KA plakalı hb civic buralardan mıdır? Sefaköy cennet tarafında görüldü. Maşallahı var :)
Foruma üye kendisi...Lakabı matKAp VTI dır:D
http://www.techturkey.com/forum/otom...69-ka-vti.html
Bahçelievlerde bisikletiyle ceco :) çalışlar ışıklar 06 JR typer ve sarıyerde opel team :)
Ceco bisiklete kadar geriledi yani helal olsun sen olmasan eray kim görcek bizi:)
Dün akşam y.köy cınar onunde ud ydi galiba focus type r plakasını bilmiyorum. Saro-ş la muhabbet edildi :)
Dün DF Typer'ı gördüm
Bugün Autobanda MAD görüldü :D
ben görmedim la nerde gördün, adamla iş arkadaşı gibi olduk hımsınaaa :D
SUS 69 s2000 halkalı toplu konutlar
M.A.D newbosna style arabasiyla floryada goruldu :D :D
y.koy cinarin orda gri corsa air
y.koy cinarin orda gri corsa air[/QUOTE]
:icon_tup:
54 KK 606 air astra kuşadasında
Masallah eray otomania goruldu, le'corsa'da kullanma firsati yakaladim, yeni egzozundan sonra aracin sesi rocco'ya cok benzemis, gidiside tatmin ediciydi, tek eksigi blow-off, cuflama sesi cok az geliyor. :)
Bugün basın ekspreste basık , jantlı bir mazda 3 gidiyordu seke seke../Beyaz
chn53 un civic si park halinde goruldu
gerçekten maşalllahı var :)
zy rs formundaydı gene ;)
Tl corsa sport e5 te görüldü sabah. Maşallahı var arabanın :)
Yesilkoy sahilde dz1 jantlarla basik beyaz civic es7 goruldu at plakali mavi 350z piyasa yapiyordu. sokaklardan birinde s2k sesi geldi ama kendi gorulmedi
06 dc plaka gri getz gordum eczacilik civarinda dohc etiketi vardi
Edit gazi univ
bakkalköyde mezarlığın önünde BA s2k görüldü jantlar çok güzel olmuş
Dün Mersin çevreyolunda Esigeme Kavşağı mevkiinde plakasını göremediğim beyaz bir fitenk 1-2-3 kesici ye kalaraktan yardırıp gitti sesi çok güzeldi bizim forumdan mıdır?
Arka stoplar ledliydi makyajsız kasa başka ayırt edici bir şey farkedemedim hemen uzadı gitti..
Dun Sefakoy oto sanayi'nin karsisinda AG plaka 996 jantli beyaz Polo 6R goruldu.
KES 55 s2k ve arkasında sanırım PRK plakalı 350z tem basın ekspres ayrımından hemen önce görüldü. İkisinin de sesi çok güzeldi :D
ve 7211 vts bostancı tafafında görüldü...
ben kendimi gördüm bugün dikmende dükkanın camından yansımaydı galiba
bugün doğukent caddesinde eski kasa lacivert bi clio ile sıkıldı lambalarda selam verildi sitedenmi acaba kendisi :)