aydoğanlar serviste penguenhakan görüldü
Printable View
aydoğanlar serviste penguenhakan görüldü
APR STİ Mami abi öğlen dükkanın önünden geçti araba değil başka bişeydi :)
her akşam aynı saatte 42 AN plaka vti gecıyo sabit :)
bugun kilyos solar beach otoparkında Aziz Serin (NİRES) in eskı aracı goruldu KNG S2000 maasallhı vardı
Srk plaka lagunayi 500 evllerde gordum guzeldi masallah :) engin bey'in yeni corsasida ciftlikte goruldu amma sıktin hee arkadan biraz bastimda yetismedi namuzsuz kaybettim zaten eksoz seside superdi ayrica :D :D
edit : yanlış msj
Az önce şirinevler - bahçelievler e5'deki beyaz corsa forumdansa selamlar.
Kendisinden ricam sağ aynayıda arada bir kullanması :D az daha içinden geçiyordum corsanın ön koltuğunda 3 kişi oturacaktık fark etmese
tek kapıydı sanıyorum plakaya dikkat etmedim..
sarı type-r görüldü kavacık - kozyatağı civarında MAŞALLAH fena yırttı sesiyle etrafı :)
Bu sarı typerda çok oldu gene gelmiş benim sarı şekerin yanına park etmiş :)
55 ar air corsa park halinde yol kenarında görüldü :)
sarı tayyara maşallah.
km golf ve bb 206 2. koprude görüldü.
206 nın sahibine teşekkür ederim:)
mudanyadan dönerken aclemler civarında RS plakalı mavi RSI görüldü, araç çok düzgün ve orjinal duruyor. burdan mıdır sahibi?
Hp 7210 plaka gri 206rc bizdenmiydi ? :)
Dün gece bahçelievler de adnan kahveci üzerinde mc donalds civarı bir kaç amerikan büyülüyordu güzellikleriyle
JM,JE,JR,JAD,EV,GKS typerlar ile JET s2000 gördüm kumburgaz taraflarında sanırım yaramazlık yapıyorlardı gece gece.
mikrop_ali çevreyolunda otostop çekerken görüldü.kamyoncular kuyruktaydı.
dün gece k.çekmece yanyolda yenibosna istikametinde green borair görüldü :) dönüştede yine k.çekmece e5 üzerinde avcılar yönünde ED 106,HOE RS görüldü selam verildi rollden geliyomuş panpalarım :D
otomania, job & jap typer, yan sanayii BOZ, eser
Jet s2000 kumburgazda görüldü
34 SNN 33 füme s2k siteden midir dün yahya kaptan civarı sakin sakin giderken görüldü
beşiktaş dikilitaşta Onurdestan bey göruldu korna sellektör yaptım takmadı :D
ZAN fn2 typer ile AC Fiesta yan yana park halinde :)